Haberler

Ebru Yaşar'dan Kadınlar Günü Açıklaması: "Erkeksiz de Olmaz"

Şarkıcı Ebru Yaşar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Şişli'de düzenlenen konserde sahne aldı.

Şarkıcı Ebru Yaşar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Şişli'de düzenlenen konserde sahne aldı. Kadınlarla erkeklerin bir bütün olduğunu ifade eden Yaşar erkeklere seslenerek, "Bizi sevdiğiniz zaman her şeyi sizlerin önünüze sermeye hazır oluyoruz" dedi.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Şişli'de düzenlenen bir konserde kadınlarla bir araya geldi. Sevilen parçalarını kadınlar için seslendiren sanatçı şarkı arasında da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili konuştu. Dünyanın dört bir yanında yaşayan tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak sözlerine başlayan Ebru Yaşar erkeklerle beraber kadınlar bir bütün olduğunu ifade etti.

Kadınlar olarak erkeklerden biraz daha sevgi istediklerini belirten Yaşar şöyle konuştu:

"Ben öncelikle bir kadın olarak buradaki kadınların sonra da dünyanın dört bir tarafında olan bütün kadınların, hayatın gerçek kahramanlarının dünya kadınlar gününü kutluyorum. Ne güzel böyle kadın kadına. Tabi arada var böcekler var, olacak. Kadınların arasında böcekler olmazsa olmaz. Erkeksiz de olmaz, bizler bir bütünüz. Ama biz dünyadaki bütün erkeklerden ne istiyoruz kadınlar olarak? Birazcık daha anlayış, birazcık daha sevgi istiyoruz gerisi teferruat. Aslında sevgi her şeyi çözüyor. Kedi gibiyiz, bizi sevdiğiniz zaman dünyanın en mutlu yaratıkları oluyoruz ve her şeyi sizlerin önünüze sermeye hazır oluyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ebru Yaşar Şişli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (13)

Hakkaniyet:

Beyinsiz. sen erkeksiz duramazsin zaten. ilkokul mezunu kendini gelistirmemis, ondan bundan gecinen kadinlarin yüz karasi.

2
14
yanıtYanıtla
vatandaş:

sen ne terbiyesiz mahluksun öyle ne demiş şimdi kadın hakaret ediyorsun esas beyinsiz cahil sensin

yanıt10
yanıt1
dırzo:

hele şükür feminist olmayan bir sanatçı bulduk.

12
1
yanıtYanıtla
Zibidi:

Ben seni seviyorum ebruu...herseyini benim onume ser..hadi.seni seviyorum

3
8
yanıtYanıtla
Anamom:

patlıcanın kilosu olmuş 10 tl napsın :D

6
4
yanıtYanıtla
OYNAK KIZ:

KOÇUM BENİM YÜRÜ BEE

10
0
yanıtYanıtla
adsız:

kadınları da askere alın emekçiliği lafta değil gerçekten de görmek isterim

6
1
yanıtYanıtla
Milat:

Haydi yürü Ebru erkekler arkanda

3
2
yanıtYanıtla
Ali ÇAKICI:

Ne hale geldik Allah''ım. . . . . erkeğin bir böcek yerine konduğu dönemler. Kadınların gözünü kırpmadan öldürüldüğü dönemler. Oysa iki biz Adem ve Havva çocuklarıyız. ne yaptıkta biz iki canı birbirine düşman edilmeye çalışılıyor. Yazık çok yazık. Bizler Allah''ın emirlerinden uzaklaştıkça daha çoookkk böcek yerine, kadınlarda erkeklerin kölesi olarak hayatlarına sürdürmek zorunda kalacaklar. astığı astık kestiği kestik misali. . . vesselam kalın sağlıcakla. . .

3
1
yanıtYanıtla
TUĞBA:

REZA''nın Ebru sandım iyice giydirecektim. Bu başka Ebru , imiş. . ))

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title