Haberler

Ebru Destan'ın üvey baba isyanı: Tacizleri ve hakaretleri bitmiyor

Güncelleme:

Ünlü model Ebru Destan'ın yıllar önceki üvey babası Kemal Uludağ, Uçankuş TV'de yayınlanan magazin programında çarpıcı iddialarda bulundu. Çocukları olduğu için Destan'ın annesiyle evlenmesine kendi annesinin izin karşı çıktığını belirten Uludağ, "Onlara kendi çocuklarım gibi bakıp sahip çıktım. Babası yerine koyuyordu beni. Benden çok da korkuyordu. Tutucu olduğum için mankenlik yapmasına karşı çıktım." dedi.

Ebru Destan'ın üvey baba isyanı: Amacı şantajla para talep etmek

"YARDIM YAP DİYEMEM, İÇİNDEN GELMESİ LAZIM"

Ünlü modelin 20 yıl önce üvey babası olduğunu söylediğinde kendisi ile ilişkisini bitirdiğini kaydeden Kemal Uludağ, "Beni mahkemeye verdi. Seni öldüreceğim, bana bakacaksın demişim. Ben seni niye öldüreyim, canavar mıyım? Televizyonda bazı şeyler konuşmuş, 'Yok, ben kabul etmiyorum babalığını' diye. Burada tek başıma duvarla konuşuyorum. Bana yardım yap diyemem, onun içinden gelmesi lazım." diye konuştu.

"BENİMLE İLGİLİ HER ŞEYİ HAYALİ"

Üvey babası Uludağ'ın açıklaması sonrası elindeki mahkeme belgelerini sunan ünlü model, şu ifadeleri verdi: "Kendisi üvey babam değildir. 30 yıl önce annemle 1.5 sene evli kaldı ve biz daha çocuktuk. Asla bir bağım olmadı. O annemden sonra başkasıyla evlendi. Aradan 30 yıl geçti. Tacizleri ve hakaretleri bitmiyor. Uzaklaştırma ve bir sürü başka mahkeme kararları da var. Benimle ilgili her şeyi hayali ve kurmaca. Amacı beni küçük düşürmek ve şantajla para talep etmek. Kendisiyle bugüne kadar hiç görüşmedim. O diğer evliliğinden olan oğluna da babalık yapmadı. Onu da perişan etti."

Ebru Destan'ın üvey baba isyanı: Amacı şantajla para talep etmek

Ebru Destan'ın üvey baba isyanı: Amacı şantajla para talep etmek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Destan Uludağ Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (27)

adanalı tahsin:

Allah elinden zenginliğini bedeninden güzelliğini alır bigünde ortada kalıp garibanlıktan üveyde olsa baba baba diye şimdi bu şikayet ettiğin adama yalvarttırır seni. demedi deme. gelecek de bir gün gelecek. kimbilir ne halde gelecek?

2
24
yanıtYanıtla
pamuk şeker:

hadi ordan!

yanıt9
yanıt2
AHU:

ADANALILAR BİR TEK GÜN BİLE MANTIKLI YORUM YAPAMIYORLAR

yanıt2
yanıt0
puslu:

Adam zaten adam degil adam gibi adam olsa zaten baska birinden medet ummaz bu öz evladında olsa el açmayacaksın açmisın ben açim demiceksin insan insana ağır gelir şerefinle yasa basın dik olsun öleceksen aç öl ama kimseye el açma . koca adamsın sana bakmak zorunda degil heleki üvey babaya hiç degil ve bu kadın sana 1 lira bile verirse aptallık etmis olur

18
2
yanıtYanıtla
rabia- niğde:

amca bırak ne yalvarıyorsun? doğru dedin içinden gelmeli insanın. bugün varız yarın yoğuz. senin yaşına gelince belki o da kendi evladının eline bakar hale gelirde bulmaz.

4
11
yanıtYanıtla
kırşehir''den selamlar, ben tayfur a.:

ALLAH''A HAVALE ET AMCA. İLAHİ ADALET ER GEÇ YAKASINA YAPIŞIR NEDE OLSA. BIRAK, DEĞMEZ.

3
10
yanıtYanıtla
kayserili tarhun:

o kadar yıl sana bakmış, etmiş, vefasızlık ne kötü! zengin yaşamın var, paylaşsana üvey babanla bacım, mezara mı götüreceksin?

3
7
yanıtYanıtla
AYŞE:

SİZ HANGİ KAFADASINIZ KADIN DİYOR Kİ 1, 5 YIL EVLİ KALDI ANNEMLE BİZ O ZAMAN ÇOCUKTUK NE BAKMASI BÜYÜTMESİ. ADAM MANYAK BELLİ PARA KOPARMAYA ÇALIŞIYOR. UTANMADAN .

yanıt13
yanıt3
ŞAKİR:

O kadar yıl derken 1, 5 (bir buçuk) yıldan bahsediyor. Al sana gözleri bozuk biri daha, lütfen haberi 2 veya 3 kere yavaş yavaş okuyalım ve sonra yorum yazalım, sonunda rezil olmak var.

yanıt2
yanıt1
karpuzcu recai:

amacı seni küçük düşürmek mi? siz bir hülya avşar, demet akalın, çağla şikel veya sibel can değilsiniz ki? ünlü onlar. . ünlü değilsiniz ki sizi küçük düşürmeye çalışşsınlar. yeni öğrendim isminizi.

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title