Haberler

Babasının Döverek Öldürdüğü Mertcan'ın Annesi, Oğlunun Karnesini Öperek Ağladı

Güncelleme:

Hatay'da ders çalışmıyor diye babası tarafından dövülerek öldürülen Mertcan'ın annesi, oğlunun oturduğu sırayı ve karnesini öperek uzun süre gözyaşı döktü.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ders çalışmıyor diye babası tarafından dövülerek öldürülen Mertcan'ın karnesini annesi ve kardeşi İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden aldı.

CANİ BABA, ELEKTRİK SÜPÜRGESİYLE DÖVMÜŞTÜ

2 Ocak Çarşamba günü babası Mehmet Ali Yılmaz tarafından ders çalışmadığı gerekçesiyle elektrikli süpürgenin demir sopasıyla darp edilerek ağır yaralanan Mertcan, kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetmişti. Karnelerin dağıtıldığı cuma günü acısından dolayı okula gidemeyen acılı Anne Gülistan Özger bugün küçük oğlu Taha Yasin ile birlikte Gültepe İlkokulun'a giderek oğlu Mertcan'ın karnesini İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlundan aldı. Daha sonra oğlunun sınıfına geçen Anne Gülistan Özger, Mertcan'ın sırasını ve karnesini öperek gözyaşı döktü.

"TEK HAYALİ POLİS OLMAKTI"

Acılı Anne Gülistan Özger, "Varım yoğum artık Yasin'im. Onun eğitimi için elimden geleni yapacağım. Mertcan'ın karnesi o kadar iyi ki tek hayali polis olmaktı. Anne polis olup seni koruyacağım diyordu. Dersleri çok iyiydi, okumayı seviyordu, bırakmadı. Yaşatmadı oğlumu" diye gözyaşı döktü.

Babasının Döverek Öldürdüğü Mercan'ın Annesi, Oğlunun Karnesini Öperek Ağladı

"EN AĞIR CEZAYI İSTİYORUM"

Gülistan Özger, oğlunun katili eski eşi Mehmet Yılmaz'ın Adana'ya götürüldüğünü psikolojik tedavi gördüğü bilgisini aldıklarını belirterek, "Devletten tek bir isteğim var. Ona müebbet üstüne müebbet versinler boş yere beslemesinler. Onun yaşadığı her gün ben ızdırap çekiyorum. Serbest kalıp yeni katliamlar yapmasını mı istiyorlar" dedi.

İşte yürek dağlayan o görüntüler;

Babasının Döverek Öldürdüğü Mercan'ın Annesi, Oğlunun Karnesini Öperek Ağladı

Babasının Döverek Öldürdüğü Mercan'ın Annesi, Oğlunun Karnesini Öperek Ağladı

Babasının Döverek Öldürdüğü Mercan'ın Annesi, Oğlunun Karnesini Öperek Ağladı

Babasının Döverek Öldürdüğü Mercan'ın Annesi, Oğlunun Karnesini Öperek Ağladı

Babasının Döverek Öldürdüğü Mercan'ın Annesi, Oğlunun Karnesini Öperek Ağladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İskenderun 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (59)

ÇARPIŞMA:

ALLAHIM KİMSEYİ EVLAT ACISIYLA SINAMASIN. ÇOK ÇOK ZOR ):

16
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Aminnn baba ne yaptigini bilmemis bir anda sinir iste herseyi alt üst edebilir kinamayalim Baba yaptigi seyden dolayi pisman olmustur Allah kimseyi sasirtmasin kinamayalim

yanıt0
yanıt0
Sb:

Ders çalışmasa da , dövemezsin , çocuğa ve kadına kalkan eller kırılsın.

12
1
yanıtYanıtla
ED37:

Mertcan ödevini yapmadıve babası onu öldürdü. Babası oğlunu öldürdü ve devlet bayayı tedavi ediyor ! İnsanoğlunun sabrını en çok zorlayan şeylerden biri de bu saçma düzen (?) !!!

10
0
yanıtYanıtla
Cfcg:

Eminim ki dh once siddet uyguluyordu cocuga. Annesi de bilerek coicuklari cani ile bas basa birakti. Boyle ailelerde dayak normal. Cocugunu domeryen dizini dover diyorlar yobazlar.

7
2
yanıtYanıtla
ferd:

Allah''ını seven bu babayı linç için ortalığa bıraksın.

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah düşmanıma yaşatmasın evlat acısını ki bu bambaşka boyutu birde ama anlamadığım birileri haber yapacak diye küçücük çocuğun önünde anneyi ağlatıp çekmeleri falan ne kadar doğru

7
1
yanıtYanıtla
edip:

adamlar sana mı soracak işlerini yaparken. biberonla sütünü iç hadi, şimdi senin uyuma vaktin.

yanıt0
yanıt2
Het:

Aklım almıyor bu kadın çocuğu dövülurken neredeymiş neden karşı çıkmamış..????

6
2
yanıtYanıtla
Malkocoglu:

aklin yokda ondan almiyor malll

yanıt0
yanıt1
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title