Haberler

Mina Başaran Düşen Jette Ölünce Çırağan Sarayı ve Kenan Doğulu Aldıkları Paraları İade Etti

Güncelleme:

İran'da Mina Başaran düşen jette öldü. Çırağan Sarayı düğün için ödenen kaporayı, Kenan Doğulu ise peşin aldığı parasının tamamını menajeriyle aileye gönderdi.

Başaran Holding'e ait özel iş jeti 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat hayatını kaybetti. Uçak düşmese Mina Başaran, 14 Nisan'da Murat Gezer'le Çırağan Sarayı'nda 500 kişinin katılacağı ve Kenan Doğulu'nun sahne alacağı düğünle evlenecekti.

ÇIRAĞAN SARAYI VE KENAN DOĞULU PARAYI İADE ETTİ

11 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan sonra Çırağan Sarayı'nın 500 kişilik düğün için aldığı yüklü kaporanın tamamını, hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen iade ettiğini yazdı. Kenan Doğulu da peşin aldığı parasının tamamını menajeriyle aileye göndermiş.

DÜĞÜN KIYAFETLERİ ALDIKLARI MARKA DA İADE EDECEK

Mina Başaran ve Murat Gezer'in anneleri ve yakın akrabaları düğün kıyafetlerini aldığı iki marka da kendilerinden düğün kıyafeti alan herkesi tek tek arayıp kıyafetleri iade edebileceklerini ve paralarını geri alabileceklerini söylemiş.

YALI SAHİBİ: EVİ İSTEDİĞİNİZ ZAMAN BOŞALTABİLİRSİNİZ

Çiftin iki ay önce kiraladıkları yol yalısı dairenin sahibi de aynı hassasiyeti göstermiş ve kontrat gereği 10 aylık kirayı alabilecekken aileye "Evi istediğiniz zaman boşaltabilirsiniz, kira falan da istemiyorum" demiş.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Başaran Çırağan Sarayı Kenan Doğulu İran 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Ardesenli cuneyt:

Zenginin olen yakinina jest sehit dusen gariban askerin ailesine icra...adaletin bumu dunya

31
5
yanıtYanıtla
Mehmet:

Para, Mehmetcik vakfına bağışlanamalı !

27
1
yanıtYanıtla
acaba:

bir gariban içinde aynı şey yapılırmu düşünülür.

21
4
yanıtYanıtla
cengo:

Alkışlanacak bir jest ancak, şehit ailelerine giden icralarda da bu tür haberler görmek umuduyla.

23
0
yanıtYanıtla
Önce Vatan:

Bu vatan için şehit olursun ama alacaklı icra takibi başlatır.başka söze gerek varmı...

23
0
yanıtYanıtla
MERVE:

Evet çok üzücü ve acı bir olay Rabbim yakınlarına sabır versin ancak günler-haftalarca her gün bu haberi hem internette hem tv''de ayrı izledik peki hangi şehit haberi 2-3 dakikadan fazla yayınlanıyor söyler misiniz? Bu vefakar davranışlar hangi şehitlerimiz için yapılıyor. Bunu bir düşünelim bence. . .

18
4
yanıtYanıtla
isimsiz:

giden gitti, paralar geri gelse nolurr

13
2
yanıtYanıtla
yasin:

kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş.

7
8
yanıtYanıtla
deniz:

bir kere de iyi niyetli olun be

yanıt1
yanıt0
angaralı:

sen fakir ben fakir onlar maathır fakır: )garibin 300lırası olsa göz dikerdi hepsi hey gidi dünya

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title