Haberler

Dursun Çolak Biyografisi

Dursun Çolak
Doğum YeriErzincan / Türkiye
Doğum Tarihi1.1.1967

Dursun Çolak Kimdir ?

1967 yılında Erzincan Refahiye ilçesinde doğan ; Evli ve 3 çocuk babası olan Çolak Eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır.

1982 – 1999 yılları arasında almış olduğu Uzakdoğu savunma sporu; olan Karate Eğitimini tamamlayarak, daha sonra kendi spor eğitim okulunu kurmuş, T.C. Karate Federasyonuna bağlı bir eğitmen olarak, Lise çağlarında tanışmış olduğu Ülkücü harekete hizmet için ülkücü gençliğe eğitimler vererek onların gelişiminde katkı sağlamıştır. Çolak yetiştirmiş olduğu tecrübeli sporcu kadrosu ile Vip Yakın Koruma Hizmetlerinde 1997 – 2001 yılları arasında sektörde önemli kişi ve kurumlara hizmet vermiştir.

Genç yaşta iş hayatına atılan Çolak kendi Kurmuş olduğu Taç Güvenlik Sistemleri ve Hiz. Ltd. Şti. ve Taç Turizm Lojistik Hiz. Ltd. Şti’leri ile Türkiye’nin muhtelif İl ve bölgelerinde güçlü kadrosu ile en iyi şekilde sektördeki yerini koruyarak hizmetlerini vermeye devam etmektedir.

2009 yılında MHP Maltepe ilçe yönetiminde Başkan Yrd. ve Teşkilat başkanı olarak aktif görev alan Dursun ÇOLAK 2010 – 2011 yıllarında MHP Genel başkanımızın onayı ile atama yapılarak MHP Maltepe ilçe başkanı olmuştur.

İlçe başkanı olarak, oluşturmuş olduğu güçlü bir yönetim kadrosu ile başarılı organizasyonlar yaparak Ülkücüleri ve ülkücü hareketi en iyi şekilde temsil etmiş, Maltepe ilçe halkının takdirini kazanmıştır. 2011 yılı 24. Dönem Milletvekilliği seçimleri için görevinden istifa ederek ÇOLAK İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı olmuştur.

27. dönem İYİ Parti İstanbul milletvekili adayıdır.

title