Haberler

5 yaşındaki kız çocuğuna yapılanlar görenleri kahretti! Komşular derhal polise haber verdi

Güncelleme:

Meksika San Luis Potisi kentine bağlı Ciudad Fernandez beldesindeki küçük bir evden gelen çığlık seslerini duyan komşular kapıyı açtıklarında kahreden bir manzarayla karşılaştı. Evde 5 yaşındaki bir çocuk kirli giysiler ve çöplerin arasında, yatağa bacağından zincirlenmiş halde bulundu. Talihsiz kızın ailesinin polis tarafından arandığı öğrenildi.

Meksika'nın San Luis Potosi kentinde, küçük bir evden gelen çığlıkları duyan komşular eve girdiklerinde, 5 yaşındaki bir kız çocuğunun çöpler ve kirli giysilerle dolu olan odada, ayağından yatağa zincirlenmiş haldeki içler acısı görüntüsüyle karşılaştılar. İç acıtan olayın, Meksika'nın San Luis Potosi eyaletinin aynı isimli başkentinin Ciudad Fernandez beldesinde meydana geldiği öğrenildi.

Komşular korkunç manzarayla karşılaştı! 5 yaşındaki kız çocuğu, bacağından yatağa zincirlenmiş halde bulundu

YATAĞA ZİNCİRLENMİŞ, HARAP VE BİTİK HALDE BULUNDU

Küçük bir evden gelen çığlık seslerini duyan komşular eve girdiklerinde, 5 yaşındaki bir kızı, yatağa zincirlenmiş, harap ve bitik bir halde buldu.

DERHAL BELEDİYE EKİPLERİNE HABER VERİLDİ

Olaya tanık olan komşular, derhal belediye ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler, bacağından yatağa zincirlenmiş kızı kurtardı.

FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK MUAYENESİ YAPILDI

Şok edici olay, 3 Ocak günü mahalle sakinlerinin ihbarıyla ortaya çıktı. Acilen hastaneye sevk edilen küçük kızın bacaklarında zincirden kaynaklı morluklar olduğu tespit edildi. Kız ayrıca ruhsal açıdan kontrolünün yapılması için psikolojik değerlendirme amaçlı başka bir hastaneye de götürüldü. Fiziksel ve ruhsal muayenesi yapılan 5 yaşındaki kızın durumunun 'stabil' olduğu açıklandı.

Komşular korkunç manzarayla karşılaştı! 5 yaşındaki kız çocuğu, bacağından yatağa zincirlenmiş halde bulundu

AİLESİ ARANIYOR

Kızın evde terk edilmiş olduğu ortaya çıkarıldıktan sonra, San Luis Potosi başsavcılığı çocuk koruma birimi yetkilileri ve polis tarafından Ocak ayının başlarından beri ailesinin aranmakta olduğu ifade edildi.

TUVALET İHTİYACI İÇİN KOVA BIRAKILMIŞ

Konuyu manşetine taşıyan Meksikalı Excelsior gazetesi, çocuğun tuvalet ihtiyacını karşılayabilmesi için yatağın yanına kova konulduğunu yazdı. Aynı haberde odanın kirli çamaşırlar ve çöplerle çevrili olduğu bilgisi de verildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

kıyamet kopsun

27
5
yanıtYanıtla
Büşra:

Amiiyn Keşke tüm depremler öncü deprem olsa, biri bitmeden diğeri başlasa, bitsin bu dünya. . .

yanıt7
yanıt5
sss:

Dünya ne zaman düzelir bilmem ama kadınlara cocuklara ve yaslilara eziyet bari etmeyin.

31
0
yanıtYanıtla
eren:

Allah ın sessiz kullarını unutmuşsunuz. bir de hayvanlara eziyet etmeyin yeter artık. ya kahhar

yanıt0
yanıt0
adım:

hayata bir sıfır yenik başlamak bu olsa gerek

28
0
yanıtYanıtla
adım:

bir sıfır mı ? az kardeşim az ne bir sıfırı hükmen yenik başlamak bu tarifi yok. . . buna neden olan kendine insan diyen varlıklara hapis cezası yetmemeli. . .

yanıt5
yanıt0
ARDAHAN:

İNSANOĞLUNDAN UTANIR OLDUK ARTIK, HİÇ MERHAMET VİCDAN KALMAMIŞ.

20
0
yanıtYanıtla
KAZAN KALDIRAN:

YAHU BU İNSANLARA NE OLUYO GEBERİP GİDECEKSİNİZ ÖTESİ YOK BARİ İNSAN GİBİ YAŞAYIN

16
0
yanıtYanıtla
46:

Ah yavrum bu küçücük yaşında neler cekmisin

9
0
yanıtYanıtla
ADA:

vicdansızlar ölüme terk etmişler zavallı kızı

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title