Haberler

Kraliçe Elizabeth'in ölümü kraliyete bal yapan arılara da söylendi! Nedeni de olay kadar ilginç

Güncelleme:

Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümü kadar İngiltere'nin gelenekleri de bugünlerde sıkça konuşuluyor. Yüzyıllar öncesine dayandığı düşünülen bir geleneğe göre Kraliyet arıcısı, Buckingham Sarayı ve Clarence House arazisinde tutulan kovanları Kraliçe'nin ölümü hakkında bilgilendirdi. 79 yaşındaki resmi Saray arıcısı John Chapple, on binlerce arıya ev sahipliği yapan kovanlara fiyonklara bağlı siyah kurdeleler yerleştirdi ve onlara Kraliçe'nin öldüğünü söyledi.

Kraliçe 2. Elizabeth'in 96 yaşında yaşamını yitirmesi sonrasında İngiltere'de çeşitli törenler düzenleniyor. Bunlarla birlikte İngiltere'nin ilginç gelenekleri de ortaya çıkıyor. Son olarak Kraliyet arıcısı Jon Chapple, Kraliyet arılarının yanına giderek Kraliçe'nin öldüğünü ve yeni kralın Prens Charles olduğunu söyledi.

''ARILARA KRALİÇE'NİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ''

79 yaşındaki resmi Saray arıcısı John Chapple, Cuma günü Kraliçe'nin ölüm haberini takiben Buckingham Sarayı ve Clarence House'a gitti. Chapple, on binlerce arıya ev sahipliği yapan kovanlara fiyonklara bağlı siyah kurdeleler yerleştirdi. Daha sonra arılara Kraliçe'nin öldüğünü ve bundan sonra yeni bir efendinin sorumlu olacağını bildirdi.

Kraliçe Elizabeth'in ölümü kraliyete bal yapan arılara da söylendi! Nedeni de olay kadar ilginçYeni İngiltere Kralı 3. Charles

HÜKÜMDAR DEĞİŞİKLİĞİNİ SÖYLEMEMEK ARILARI OLUMSUZ ETKİLİYOR

İngiltere'de bu gelenek yüzyıllara dayanıyor, eski bir hurafe tarafından destekleniyor. Kraliyet arılarına hükümdar değişikliğini söylememenin; arıların bal üretmemesine, kovanı terk etmesine ve hatta ölmesine yol açtığına inanıyorlar.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kraliçe 2. Elizabeth Prens Charles Haberler

500

Yorumlar (6)

Başka Murat:

Osmanlıyı yıkan, Çanakkale de 200 bin şehit verdiren, dedelerimizi zehirli kazanlara sokup kör eden, kangiren eden, Türkiye ve dünyadaki bütün darbeleri ayarlayan bir ülkedir İngiltere. Galata kulesinin altında ki mahzenler de Osmanlı gençlerine işkence edenin kendisidir. Sizde ağlaya durun

87
10
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Kardeşim ne oluyor duyan da iyilik perisi öldü sanar. Dünyada ki vahşi kapitalist sistemin, Darwinizm'in kalesi, bütün terör örgütlerinin kurucusu olan, aslında perdenin arkasından sinsice dünyayı kan akıtarak dizayn etmeye çalışan bir ülkenin kraliçesi l!? Bu nedir yaaa

83
8
yanıtYanıtla
mesut:

96 yaşında bir fani öldü. Olayı çok abartmışlar ya. Ölümsüz mü sanıyorlardı.. Ayrıca medeniyetin beşiği Avrupa'da hâlâ krallık..

78
7
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Simdi hesap verme zamanin geldi!

7
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bi tane akıllı yok ülkede.

5
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Arılar bundan sonra balın kalitesini kralın zevkine göre mi yapacaklar..

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title