Haberler

Hayat Kadınıyla Kavga Eden Çıplak Adamı Genelevden İtfaiye Kurtardı

Güncelleme:

İngiltere'de masaj salonunda çalışan hayat kadınıyla kavga eden adam, mekan sahibinin de kavgaya dahil olmasıyla büyük korku yaşadı. Camdan sarkan ve alt kattaki kebapçının tabelasına tutunan adamı oradan itfaiye ekipleri kurtardı.

İngiltere'nin liman kenti Manchester'da ilginç bir olay yaşandı.Bir masaj salonuna giden adam burada hayat kadınıyla kavga etti. Mekanın sahibiyle kavga eden adam canını zor kurtardı. Camdan sarkan ve alt kattaki kebapçının tabelasına tutunan adamı oradan itfaiye ekipleri kurtardı.

Bir kebap lokantasının üst katında bulunan masaj salonunda fuhuş da yapıldığını söyleyen görgü tanıkları camdan dışarı sarkan çıplak bir adam görünce itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Hayat Kadınıyla Kavga Eden Çıplak Adamı Genelevden İtfaiye Kurtardı

"GÖRDÜKLERİME İNANAMADIM"

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çırılçıplak kalan adamı bir merdiven aracılığıyla kurtardı. Olayın tanıklarından Samantha Walker, "Gördüklerime inanamadım. Merdivenden çıplak bir adam iniyordu. Bu çok uygunsuz. Pencereden bir kadın adamı dışarı ittirdi ve adam çırılçıplak bir vaziyette dışarıda kaldı. Pencereyi de kapattı" dedi.

Polis çıplak adamı gözaltına aldı. Yetkililer, "Kadının adamdan korktuğunu düşünüyoruz. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı" dedi. İngiliz basını, Ladybirds isimli masaj salonunda 50 pounda yarım saat ya da 90 pounda 1 saat "baştan çıkarıcı masaj" yapıldığını yazarken, orada çalışan kadınlar, "Biz o gün orada değildik. Biz farklı saat dilimlerinde çalışıyorduk" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İtfaiye kavga 3.Sayfa Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (21)

Dürbünlü:

bizimkiler laikligi ingiltereden ithal etmişler galiba,ülkemizde yaşanan birçok olay ingiltereyle benzerlik taşıyorda ondan sordum.

23
126
yanıtYanıtla
CAMOKA:

ingiltereyi ağzına almayın arabın yobazları İngilterenin attığı pislik olamazlar bak birtek düzgün islam ülkesi varmı hepsi terör icinde

yanıt115
yanıt36
Orhan:

Asli??

yanıt0
yanıt0
Rama:

Dürbünlü şöyle bir islam ülkelerine bak cariye olarak kadın satıyorlar önce bir ahlaklı olun sonra ahlak dersi verin

yanıt86
yanıt5
AdanalıGapçık1959:

Sadece masaj salonlarındamı oluyor hostel de dolu var üstelik Mafyalar işletiyor bizdede dogulular yaptırıyor bu işleri

11
13
yanıtYanıtla
Sıradan Bir Kul:

Abi sizin orası neresi atlayıp geleyim :)

yanıt3
yanıt2
ASLI:

SEN GİT İŞİNİ GÖR SONRA PARAN EKSİK ÇIKSIN BÖYLE YAPARLAR ADAMI.

10
3
yanıtYanıtla
ADA:

rezillik

8
4
yanıtYanıtla
Kestane egzoz:

Mutlu sonla biten masaj bundan daha iyi reklam olamaZ

10
1
yanıtYanıtla
Ketcap:

Domates Salcasindan cok yemis,Antreman yapiyor

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title