Haberler

Müşteri Çekmek İçin Çıplak Garson Kullanan Kafe Sahibi Tutuklandı

Güncelleme:

Tayland'da yeni açılan kafenin sahibi, iki modele cesur kıyafetlerle servis yaptırınca hapis cezası ile karşı karşıya kaldı.

Tayland'ın Chonburi şehrinde bir cafe sahibi müşterilerine çıplak bir şekilde servis yapan garsonlar sebebiyle tutuklandı. Cafe patronu 5 yıl hapis cezası ile karşı karşıya.

"YARDIMCI OLMAK İSTEMİŞTİK"

22 yaşındaki Arisa Suwannawong, 21 yaşındaki Minggomut Kongsawas isimli iki model, cafe sahibine yardımcı olmak istediklerini, onun hapis cezasına çarptırılmasına çok üzüldüklerini söyledi.

SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORMUŞ

Sattahip polis istasyonundan polis komutanı Thanachai Usakit yaptığı açıklamada, cafe sahibinin sadece yeni açılan cafesini tanıtmak istediğini söylediğini ve bu durum suç olduğunu bilmediğini aktardığını açıkladı.

MÜSTEHCENLİKTEN DOLAYI CEZA ALACAK

Modeller tamamen çıplak olmadığı için sorun yaşayacağını düşünmeyen cafe sahibi, müstehcenlik sebebiyle üç ile beş yıl arası hapis cezasına ya da 2.255 sterlinlik para cezasına çarptırılacak. Ayrıca bazı müşterilerin de durumdan rahatsız olarak cafeyi şikayet ettikleri öğrenildi.

Arisa, fotoğraflar için özür diledi ve sadece yardım etmek istediğini, karşılığında para almadığını ve bunu tamamen iyilik için yaptığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tayland Cinsellik Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Beştepe'deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener'e 'Sizce seçimi neden kaybettik?' diye sormuş

Beştepe'deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener'e "Sizce seçimi neden kaybettik?" diye sormuş

Aydın'da kızını sınava yetiştirmeye çalışan sürücü, trafik polisleriyle tartıştı! Valilik harekete geçti

Aydın'da kızını sınava yetiştirmeye çalışan sürücü, trafik polisleriyle tartıştı! Valilik harekete geçti

Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'deki ateşkes kararına ilk yorum: Katliamın sona ermesi bakımından önemli bir adım

Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'deki ateşkes kararına ilk yorum: Katliamın sona ermesi bakımından önemli bir adım

Bakmadan Geçme

Kurban kesmek farz mı, sünnet mi? Kurban kesmek ibadet midir, şartı nedir? Bayramda neresi gezilir? İzmir'de Kurban Bayramı tatilinde gezilecek yerler neresi? İBB Şehir Hatlarında yaz tarifesi başladı mı? İBB Şehir Hatları sefer sayıları ve hatları yayınlandı mı? İBB Şehir Hatlarında yaz tarifesi! Bayram tatilinde İstanbul'da nereye gidilir? Kurban Bayramında İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakasında nereleri gezmeli? Kurban gece kesilir mi? Kurban kesimi en son ne zaman, saat kaça kadar kesilir? BAYRAM HANGİ GÜN? Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Arefe Günü ne zaman? KPSS ÖN LİSANS BAŞVURU NE ZAMAN? #9997 2024 ön lisans KPSS ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? Kurban saat kaça kadar kesilir, akşam ezanından sonra kurban kesilir mi? Kurban hangi saatten sonra kesilmez? 11 Haziran 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? Emekli bayram ikramiye ödemesi yattı mı? 3 bin TL SSK - Bağkur - Emekli Sandığı Kurban Bayramı ikramiye ödeme günleri ne zaman? Selçuk Şirin kimdir? Halk Tv konuğu Selçuk Şirin kaç yaşında, nereli? Selçuk Şirin biyografisi! Polonya- Türkiye maçı kaç kaç bitti? Polonya- Türkiye maçını kim kazandı? #9917 Tuvalette köpeği istismar ederken suçüstü yakalandı! Olay nerede oldu? Olay ne? Kurban kesim yerleri (pazarı) sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaça kadar kesilir? Diyanet kurban kesim vaktini açıkladı! Survivor finalinde ilk finalist kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Esenyurt gece yarısı alev alev yandı! 8 araç ve iş yerini kundaklandı

Esenyurt gece yarısı alev alev yandı! 8 araç ve iş yerini kundaklandı

500

Yorumlar (42)

ist-Ahmet:

bizim burda olsa ikinci günü 10 ölü 20 yarali kadinida daga götürürler

24
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınb:

Dünya müthiş sapıklıklar içinde maaalesef . . .

11
7
yanıtYanıtla
Depresyonlu adam:

Turkiyede tutuklansaydincag disi yobaz olurduk

13
3
yanıtYanıtla
Emekli ssk:

Haca gidecedum vazgectüm buraya gedecem vize varmı buriye bilen bana yardımcı olursanız

3
12
yanıtYanıtla
taylandlisever:

cok gülünc, dünyanin legal fuhus merkezi , günde (dr aciklamasi) 50 ye yakin erkek kestirip kari oluyor taylandda, bu iki kizi böyle calistiriyor diye ceza. . . gülünc. . .

13
0
yanıtYanıtla
Adamın biri:

Bu habere inanan varmı yani adamın tutuklandığına bunun tayvanda yasak olduğuna

12
0
yanıtYanıtla
sss:

tayvan degil tayland :))

yanıt0
yanıt2
CONI:

Ora tayland niye sorun oluyo ki anlamadim kizda guzelmis :)

9
3
yanıtYanıtla
REALİST:

aynısını bizim girişimcilerdende bekliyoruz :p

10
2
yanıtYanıtla
angaralı:

bana hergün bir massa ayırın lütfen.

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title