Haberler

DüğünBuketi.com, 10 Milyon TL Değerleme ile Aldığı Yatırımı Kutladı

ilandır
Güncelleme:

Kısa bir süre önce 10 milyon TL değerleme ile yatırım alan DüğünBuketi.com, yatırımcıları ve şirket çalışanlarıyla bir kutlama yemeği düzenledi.

Her yıl evlenecek binlerce çiftin, düğün firmalarından fiyat teklifleri alarak seçim yapmalarını sağlayan DüğünBuketi.com, 10 milyon TL değerleme ile yapılan yeni yatırım anlaşmasını, İzmir'de düzenlenen bir yemek ile kutladı.

Manej Urla'da gerçekleşen geceye, Atanova Ventures kurucusu ve lider yatırımcı Atakan Atalar, Atanova Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Elif Alkan, Startupfon.com melek yatırımcılarından Doruk Pala ve melek yatırımcı Deniz Güvenen ile birlikte tüm Düğün Buketi çalışanları katıldı. DüğünBuketi.com kurucusu ve CEO'su Bilgehan Yılmaz, yöneticilerden Eda Yılmaz vekurucu ortağı ve ilk yatırımcısı Kaan Yılmaz geceye birlikte katıldı.

Gecede konuşma yapan kurucu ortak ve CEO Bilgehan Yılmaz"DüğünBuketi.com bundan 4 yıl önce 3 kişinin gayretiyle başladı. Bugün burada kocaman bir aile olduk. Biz biliyoruz ki daha da büyüteceğimiz bu ailede, aramıza katılan yeni yatırımcı ve yeni çalışanlarımızla daha birçok başarıya imza atacağız." dedi.

DüğünBuketi.com'un ilk yatırımcısı olan Kaan Yılmaz; "Şirketimizin başarısını mümkün kılan birinci olgu, birbirimize duyduğumuz güvendir. Biz başaracağımızdan hiçbir zaman şüphe duymadık ve çalışkanlığımızdan ödün vermedik. Ne mutlu ki bugün diğer yatırımcılar da aynı güvenle yanımızda." sözleriyle geceye katılan tüm DüğünBuketi ailesine teşekkürlerini iletti.

Bilgehan Yılmaz,bugünlere gelmelerini sağlayan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek sözü, Atanova Ventures kurucusu ve lider yatırımcı Atakan Atalar'a bıraktı.

"Lider Yatırımcı Atakan Atalar: Yurtdışında yeni yatırımlara atılacağız"

Atakan Atalar DüğünBuketi.com'u, Bilgehan Bey ile tanışmadan uzun bir süre önce izlemeye başladıklarını ve başarılı grafiklerini incelediklerini iletti. Ancak işin finansal ve istatistik boyutları haricinde, çalışma prensipleri ve çalışma ortamının da kendisi için çok önemli olduğunu ileten Atalar, Buketi ailesini tanıdıklarında yatırım yapma konusunda ikinci defa düşünmediklerini iletti. "Biz Bilgehan Bey'in vizyonuna ve işindeki uzmanlığına güvenerek bir yola çıktık. Her gün bu yolda daha da emin adımlarla ilerliyoruz. Birlikte birçok planımız var. Yurtdışında yeni yatırımlara atılacağız, daha çok çalışacağız ve her şey dahada güzel olacak" sözleriyle Düğün Buketi ailesine olan güvenini aktaran Atakan Atalar, tüm Düğün Buketi ailesini tebrik etti.

Startupfon.com melek yatırımcılarından Doruk Pala, ""Başta Bilgehan Bey olmak üzere, buradaki ekibe ve projenin gücüne inanıyorum. Şimdiye kadarki veriler de haklı çıkacağımızı gösteriyor. Globalde başarılı olacak bir projenin parçası olmaktan mutluyum. " diyerek gecede yer alan herkesi tebrik ettiğini iletti.

Melek yatırımcılardan Deniz Güvenen ise yatırımı şu sözleriyle kutladı: "DüğünBuketi.com'u izlemeye başladığımız dönem, hızlı bir büyüme olduğunu gördük. Dört yıl gibi kısa bir sürede, bu sektörde böyle bir başarı kazanmak kolay değil. Ekibin bundan sonra da çok güzel hedefleri var. Hedefler gerçekleşirken yatırımcı olarak bu işin bir parçası olmaktan mutluluk duyacağım."

Konuşmalar ardından İzmir, İstanbul ve Ankara'da 2019 2. ve 3. çeyrek satış birincilerine ödülleri dağıtıldı. Çeyrek satış birincilerine ödüllerini ileten DüğünBuketi.com Satış Direktörü Sıla Havva Karakoç, sektördeki başarılarının her dönemde bir öncekinden 3 katı ciro ile ivme kazandığını ileterek, bu grafiğin katlanarak artmasını hedeflediklerini iletti. Bu başarıyı sağlayan satış ekibine, sahne arkasında bu başarıyı destekleyen içerik ekibi ve müşteri hizmetleri ekibine de teşekkürlerini ileten Karakoç, "DüğünBuketi hızlı ama güvenli adımlarla ilerliyor. Satış hedeflerimizi aynı ivme ile sürdürmeye devam edeceğiz. Ekibime ve tüm DüğünBuketi ailesine sonsuz teşekkürler." dedi.

-

Düğünbuketi.com Nasıl Çalışıyor?

DüğünBuketi.com,evlenecek çiftlerle düğün mekanı ve organizasyon firmalarını online olarak buluşturan bir platformdur. Çiftler ücretsiz olarak bu online hizmetten yararlanırken, düğün firmalarının sisteme katılabilmeleri için ücretli üye olmaları gerekiyor. Her yıl her dört çiftten biri DüğünBuketi.com aracılığıyla hayallerindeki düğünü gerçekleştiriyor.

Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

title