Haberler

İkiz Bebek Annesi Doğa Rutkay, "Anayım Ben Ana" Paylaşımıyla Kendisini Tiye Aldı

Güncelleme:

Geçtiğimiz Temmuz ayında ikiz bebeklerini kucağına alan oyuncu Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabından bebekleriyle fotoğraf paylaşarak yaşadığı zorlukları tiye aldı.

2014 yılında gazeteci Kerimcan Kamal ile nikah masasına oturan oyuncu Doğa Rutkay, 14 Temmuz 2018'de ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay'ı kucağına almıştı. Güzel oyuncu anne olmanın tadını çıkarıyor. Rutkay, bugün ikizleriyle paylaşım yaparak adeta kendisiyle alay etti.

"ANAYIM BEN ANA"

Annelik heyecanını hala yaşayan güzel oyuncu bugün ikizleriyle bir fotoğraf paylaştı. Rutkay, fotoğrafın altına ise şu notu düştü: "Uykusuzluk, yorgunluk, bakımsızlık, halsizlik, şapşallık koyar mı analara? Üçümüz de bazen günün sonunu zor getirsek bile! Dokunmaz bana yılgınlıklar... Ne demiştim ben? Anayım ben ana."

Doğa Rutkay'dan 'Anayım ben ana' Paylaşımı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

NAAPTIN SELİM!?!:

Amaaaaaaaan. . . Mümkünse evleneceğim kadın doğum yapmasın. . . Doğumdan sonra ne güzellik kalıyor, ne çekicilik. . . Aha böyle varile dönüyorlar. . . Bu ne abii??!

3
29
yanıtYanıtla
Nehir:

Seninle evlenen kizin aklina yanarım...

yanıt8
yanıt2
NAAPTIN SELİM ?!?!:

123 denen şahız, doğurmak annemin tercihi, bu ise benim tercihim. Ben doğurmayacak bir insan arıyorum, bu kadar. . Çünkü zaten çocuk sevmiyorum. . Çünkü yaşlılıkta ne olacağım kaygısı taşımıyorum. . . Çünkü kadıunların aha böyle varilleşmiş haline tahammül edemiyorum.

yanıt0
yanıt1
gerçek123:

birader sen amsterdama git

yanıt2
yanıt1
RACO:

duyanda zannedecekki bir başına ilgileniyo sıkıntıyı gece dadıları bakıcıları çeker havasını yorulduk ettik diye bunlar atar siz kimi kandırıyosunuz be:))

6
13
yanıtYanıtla
Aneyy:

Anayın çilesini gördün mü iki çocukla

8
0
yanıtYanıtla
Haberi okuyan misafir:

Gorende tek basina buyutuyon sanir kimbilir kac bakicin dadin vardir bu unlulerde pek sever reklam yapmayi

7
0
yanıtYanıtla
Can:

Sa-na-ne??

yanıt1
yanıt0
Adam2:

Agzina saglik

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

sanki kendi bakıyor kaç bakıcınız var acaba?

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title