Haberler

Film karakterlerinin kostümleriyle halay çeken dansçılar büyük ilgi topladı

Güncelleme:

Irak'ta bir AVM'de düzenlenen etkinlikte ünlü film karakterlerinin kostümlerini giyerek halay çeken dansçılar, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Ünlü film karakteri Batman kostümünün de gösteride yer almasından dolayı Batman'da düzenlendiği sanılan etkinliğin videosu, sosyal medyada gündem oldu.

Irak'ın Süleymaniye kentindeki AVM'de düzenlenen etkinlikte, ünlü film karakterlerinin kostümlerini giyerek Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çeken dansçılar ilgi gördü. Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ne bağlı Süleymaniye kentinde bulunan bir alışveriş merkezinde Batman, Örümcek Adam (Spiderman), Dinozor (Jurassic World) ve Tyrannosaurus Rex (T-Rex) ile ve Yıldız Savaşları'ndan (Star Wars) 3CPO, Raptor, Stormtrooper ve Darth Vader gibi ünlü animasyon film karakterlerinin kostümlerini giyen dansçıların katılımıyla etkinlik düzenlendi.

AVM'YE GELENLER İLGİYLE İZLEDİ

Dansçı grubu, giydikleri animasyon film karakterlerinin kostümleriyle Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti. Dansçıların değişik figürler sergilediği etkinliği, AVM'ye gelenler ilgiyle izledi. Sosyal medya hesaplarına da yüklenen dansçıların videosu gündem oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, dev dinozor kostümlü dansçıların figürlerinin de yer aldığı videoyu beğenip paylaştı.

"YOK BÖYLE BİR HALAY, KİM DÜŞÜNMÜŞSE ZEKA TAVAN"

Bazı sosyal medya kullanıcılarının, film karakteri süper kahraman 'Batman'ın da yer aldığı etkinliğin Batman'da düzenlendiği sandığı videoya yapılan "Şu ortamda olmak için böbreğimi verirdim" ve "Yok böyle halay, kim düşünmüşse zeka tavan" gibi yorumlar ise dikkat çekti.

AVM yöneticileri, beğenilen film karakterli halay konseptini, perşembe ve cuma günleri ziyaretçilere yönelik düzenlemeyi sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

GÜMÜŞ:

BAŞLIKTA Irak''ta bir AVM''de düzenlenen etkinlikte ünlü film karakterlerinin kostümlerini giyerek halay çeken dansçılar, VİDEODA DİYARBAKIRDA bir AVM''de düzenlenen etkinlikte ünlü film karakterlerinin kostümlerini giyerek halay çeken dansçılar, HABERİN KENDİYLE ÇELİŞMESİ, MEDYANIN ÖZETİ

2
0
yanıtYanıtla
) ) ) ):

IRAK DİYARBAKIR DEĞİL YAPACAĞINIZ HABERE İSTANBUL ESENYURT CİTY CENTER AVM DE YAPILDI ETKİNLİK BİZ ORDAYDIK

0
1
yanıtYanıtla
///:

yalan söyleme. süleymaniye orası

yanıt0
yanıt0
Rok:

kadifeden R2D2 yapmışlar :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title