Haberler

20 Yaşındaki Dilan'ın Katil Zanlısından Kan Donduran Savunma!

Güncelleme:

İzmir'de evinde vurulmuş halde bulunan 20 yaşındaki Dilan Tutucu'nun katil zanlısı, mahkemedeki ifadesinde "Cep telefonunda düşmanlarımla çekilmiş fotoğraflarını ve mesajlaşmalarını gördüm. Bu nedenle öldürdüm" dedi.

İzmir'in Buca ilçesinde, evinde tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunan Dilan Tutucu'nun (20) katil zanlısı olarak gözaltına alınan eski sevgili A.Y. (22) cinayeti itiraf etti. Hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ederek, cinayeti işleyen A.Y., "Cep telefonunda düşmanlarımla çekilmiş fotoğraflarını ve mesajlaşmalarını gördüm. Bu nedenle öldürdüm" dedi

CANSIZ BEDENİNİ POLİS EKİPLERİ BULDU

Buca ilçesi Yıldız Mahallesi'nde yaşayan Dilan Tutucu'dan haber alamayan yakınları, geçen cuma günü öğle saatlerinde genç kızın evine gitti. Uzun süre zili çalmalarına rağmen kapı açılmayınca da durumu polise haber verdi. Adrese gelerek, eve giren polis ekipleri, Dilan Tutucu'yu tabancayla vurularak, öldürülmüş halde buldu. Tutucu'nun cansız bedeni, yapılan olay yeri incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsinin ardından yakınları tarafından cenazesi teslim alınan genç kız, Yeni Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CİNAYET ZANLISI SAKLANDIĞI ADRESTE YAKALANDI

Babası Mehmet Ali Tutucu'nun da yaklaşık 15 yıl önce cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Dilan Tutucu'nun katil zanlısını belirlemek için çalışma başlatan polis ekipleri, evin çevresindeki güvenlik kameraları ile MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı. Son 24 saati saniye saniye inceleyen polisler, Dilan Tutucu'nun eski erkek arkadaşı A.Y. tarafından öldürülmüş olma ihtimali üzerine yoğunlaştı. Dilan'ın cep telefonundan görüştüğü kişileri de belirleyen polis, bu isimlerin ifadesini aldı. Şüphelinin eski sevgili A.Y. olduğu ortaya çıktı. Cinayet Masası polisleri, dün akşam A.Y.'yi saklandığı adreste yakaladı.

"DÜŞMANLARIMLA BİRLİKTELİK KURMUŞ"

Gözaltına alınarak emniyete götürülen A.Y. önce susma hakkını kullandı. Ardından da cinayeti itiraf etti. Zanlı ifadesinde, Dilan Tutucu ile 4 yıl birlikte yaşadıklarını, kendisinin cezaevine girmesinin ardından genç kızın ilişkiyi bitirdiğini ileri sürdü. 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile farklı suçlardan kaydı bulunan bulunan A.Y., cezaevinden firar ettiğini, konuşmak için eski sevgilisinin evine gittiğini, bu sırada birahanede çalıştığını öğrendiğini ve Dilan Tutucu'nun cep telefonunu incelediğini anlatarak, "Cep telefonunda düşmanlarımla birahanede samimi şekilde çekilmiş fotoğraflarını ve mesajlaşmalarını gördüm. Düşmanlarımla birliktelik kurmuş. Bu nedenle öldürdüm" dedi.

Daha önce de bir cinayet olayında katil zanlılarının yanında olduğunu söyleyen A.Y., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

coni:

Devletin sokaga mahalleye acilen inmesi lazim, cunku bu tipl mahalle yerlerde dayak santaj baski gibi bircok kotu olaylar olmaktadir. Devletin sokaga inip egitim guvenlik gibi seyleri acilen saglamasi gerekmektedir.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title