Haberler

Didem Soydan'dan "Seninle cinsel ilişkiye girmeden ölmek istemiyorum" diyen takipçisine cevap

Güncelleme:

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen manken Didem Soydan, Instagram hesabından kendisiyle cinsel ilişkiye girmek isteyen bir takipçisinin attığı mesajı ifşa etti.

Sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ve önceki gün domuz gribi olduğunu söyleyen Didem Soydan, bir erkek takipçisinin attığı mesajı ifşa etti. Soydan, kendisiyle cinsel ilişkiye girmek isteyen takipçisine cevap vermeyi de ihmal etmedi.

"SENİNLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEDEN ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Instagram hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen ünlü manken Didem Soydan, takipçilerinden gelen taciz mesajlarını ifşa etmeye devam ediyor. Soydan son olarak kendisine "Merhaba, nasılsın? Antalya'ya geliyor musun? Canım, hastayım sana. Seninle cinsel ilişkiye girmeden ölmek istemiyorum" diye mesaj atan bir erkek takipçisini ifşa etti.

Didem Soydan'dan 'Seninle cinsel ilişkiye girmek istemeden ölmek istemiyorum' diyen takipçisine cevap

GELEN CİNSEL İÇERİKLİ MESAJI İFŞA ETTİ

Takipçisinin attığı mesajı Instagram hesabından paylaşan Soydan, bir de "Kötü bir haberim var, benimle cinsel ilişkiye girmeden öleceksin" diyerek cevap verdi.

Didem Soydan'dan 'Seninle cinsel ilişkiye girmek istemeden ölmek istemiyorum' diyen takipçisine cevap

CİNSEL ORGAN SORUSUNA CEVAP VERMİŞTİ

Soydan, geçtiğimiz haftalarda kendisine mesaj atarak "Büyük penis fetişiniz mi var?" diyen erkek takipçisine de cevap vererek "Ben anlamadım küçüğünün fetişi mi varmış. Yani kim küçüğünü sever ki neyse her seçime saygı falan" demişti. Ünlü mankenin bu cevabı ise magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Didem Soydan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (73)

DARDANELSPORLU:

Adam zengindir belki hemen reddetmeseydin

109
14
yanıtYanıtla
EŞKIŞKIŞ:

KALP KIRMAK KABEYİ YIKMAK GİBİDİR DİDEM HANIM !!!

34
19
yanıtYanıtla
ali:

Kabe gibi kutsal bir yeri böyle seviyesiz bir espride ne diye kullanıyorsun! O mesajı yazan adamın zihniyetinde birisin.

yanıt19
yanıt8
MURTAZA:

KUTSAL YERİN ADINI GEYİK MALZEMESİ YAPMAYIN LÜTFEN

yanıt19
yanıt5
Hz Abuzittin:

Kralsın Eskiskis

yanıt2
yanıt0
Evsiz adam:

Türkiyede herkes aç. . . Erkeklerde aç. . . Kadınlarda aç. . . Karınları aç. . . Beyinleri aç. . . Kalpleri aç. . . Cinsel olarak aç. . . Dinen aç. . . Maneviyaten aç. . . Siyaseten aç. . . Entellektüel olarak aç. . . Ama herkes de kendini çok sağlıklı zannediyor. . . O nedenle kimse kimseyi sevmiyor. . . Hele bir de dünyadaki diğer insanları tanıyın. . . Kimse sizin gibi değil. . . Hasta zombilere dönmüşsünüz haberiniz de yok. . .

48
2
yanıtYanıtla
Azraels:

Kadın olarak utandım. üç kuruşluk adamların böyle sorulara nasıl maruz kalıyosunuz yazık

18
26
yanıtYanıtla
BJK:

KADIN KAÇ KURUŞLUK

yanıt60
yanıt5
abc:

ünlü olduysan bu tür sorunlar hep olacak neden herkese ifşa ediyorsun zaten sizin gibi kadınlarin hayranları erkek degilmi. . . erkek neden hayranın olur tabikki seni arzuladığı için sadece sen değil tüm ünlülere hayrandır erkekler. hem sizin gibi ünlüler cüzdanı zayıf erkeklere bakmaz. . fakir sana teklif eder sapık diye yayınlarsın ama zengin yapsa hiç ses çıkarmazsınız. .

32
3
yanıtYanıtla
Ben:

Gündem olmak için

yanıt13
yanıt0
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title