Haberler

Model Didem Soydan'a Terör Örgütü Propagandası Yaptığı Gerekçesiyle Soruşturma Açıldı

Güncelleme:

Model Didem Soydan, terör örgütü mensubu Hasan Ocak'ın kaybolması sonrası oturma eylemi yapan Cumartesi Anneleri'ne destek veren bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada Ocak ile annesinin fotoğrafını paylaşan Soydan; "Bir anne, evladını arıyor. Onlar benim için sevginin, analığın sözlük karşılığı. Gördüğünüz muamele için sizden özür dilerim" diye yazdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sabah'ın haberine göre, paylaşımında Cumartesi Anneleri'ni etiketleyen ünlü model, "Siz çöp yığınının üzerine düşen çiğ tanelerisiniz" ifadesini kullandı. Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ünlü modelin bu paylaşımıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Soydan hakkında, 'terör örgütü propagandası yapmak' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

"FOTOĞRAF YETERLİ, BİR ANNE EVLADINI ARIYOR" DEMİŞTİ

Soydan, 28 Ağustos 2018 tarihli Instagram paylaşımında "Canım anne ve senin gibi değerli anneler: Bu olanlar yüzünden sizden özür dilerim. Açıklama yapmaya, ağır neden ve sebepleri anlatmak bile gereksiz. Fotograf yeterli. Bir anne, evladını arıyor. Gözaltına alınmış ve kaybedilmiş evladını. Onların adı benim için sevginin, vazgeçmemenin, yüreğin, analığın sözlük karşılığıdır. Cumartesi anneleri özür diliyorum, bütün bu başınıza gelenler ve gördüğünüz muamele için özür diliyorum. Sizler çöp yığının üzerine düşen çiğ tanelerisiniz. Özür dilerim" demişti.

Didem Soydan'a Terör Örgütü Propagandası Yaptığı Gerekçesiyle Soruşturma Açıldı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Didem Soydan Haberler

500

Yorumlar (45)

Bayım:

Didem soydan sana bir iyi bir kötü bi haberim var. Önce kötü haberi söylüyorum, tabi sana göre kötü bana göre en mutlu haber. O artık bir domuz leşi, öteki tarafta diğer hevallerin arasında yanmaya gün sayıyolar. İyi haberide söyliyim, sende yakında o domuş leşleriyle birlikte gün sayacaksın :)

42
36
yanıtYanıtla
Bayım:

Yorumu beğenmeyen hevallerede aynı sözüm geçerli

yanıt11
yanıt11
HAYAT SANA GÜZEL HA:

UMARIM PARASI OLDUĞU İÇİN SALIVERİLMEZ VE HAKETTİĞİ CEZAYI ALIR BU PİSLİK

24
25
yanıtYanıtla
sözen:

neden, napmışki?

yanıt1
yanıt0
fcgfcvb:

belliki işsiz kalmış. sen kim annelik kim.

12
24
yanıtYanıtla
Havuç:

Cumartesi annesi olacaklarına hafta içi annesi olup çocuklarının nerelere gittiklerine dikkat etselermiş bunlar olmazmış!

16
17
yanıtYanıtla
İnsan:

Bravo cuk diye oturmuş lafın.bu habere en güzel yorum????????

yanıt6
yanıt4
Gül:

Agzina saglik

yanıt1
yanıt0
VİCDAN:

Çocuğunu arayan bir anne için söylenmiş sözler. Ben bir suç unsuru göremedim. Biz bu kadar anlayışsız bir toplum değiliz. Madem öyle bulun kaybolan çocukları bu töhmetten kurtulun.

19
13
yanıtYanıtla
Gül:

Canavari cehennemin dibinde arasin

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title