Haberler

Dha İstanbul - "Parayı Bulduk" Filminin İlk Fragmanı Yayımlandı

Çekimleri geçtiğimiz ay tamamlanan ve üç kuşak oyuncuların yer aldığı "Parayı Bulduk" isimli sinema filminin ilk fragmanı görücüye çıktı.

Çekimleri geçtiğimiz ay tamamlanan ve üç kuşak oyuncuların yer aldığı "Parayı Bulduk" isimli sinema filminin ilk fragmanı görücüye çıktı.

Pek çok film festivalinde aday olacak "Parayı Bulduk" filmi, oyuncu kadrosuyla olduğu kadar senaryosuyla da dikkati çekiyor. Senarist ve yönetmenliğini İhsan Taş'ın yaptığı filmin başrollerini Ersin Korkut, Alay Cihan, Afrikalı Ali, Metin Yıldırım, Gülsüm Alkan ve Metin Keçeci üstlendi.

ERSİN KORKUT: SENARYOYU ÇOK BEĞENDİĞİM İÇİN PROJEYİ KABUL ETTİM

Ünlü youncu Ersin Korkut, filmin senaryosunu çok beğendiği için projeyi kabul ettiğini belirterek, "Daha önce birlikte uzun yıllar çalıştığım ekip arkadaşlarım Metin Keçeci ile Gülsüm Alkan'ın da projede olması beni çok mutlu etti. Set boyunca birlikte çok güzel vakit geçirdik, keyifli anlar yaşadık ve geçmişteki anılarımızı tazeledik. Yönetmenimiz İhsan Taş'ın da tüm ekiple yakından ilgilenip içten davranması, bizim enerjimizi daha da yükseltti ve çok güzel bir işin ortaya çıkmasında büyük etkisi oldu. Bunca insanın özveriyle çalıştığı ve emek harcadığı bir iş, hak ettiği değeri görecektir diye düşünüyorum" dedi.

Para Bulduk filminin konusu ise şöyle:

"Kumarhane müdürü Nermin (Gülsüm Alkan) çok akıllı ve zeki bir kadındır. Türkiye'de kumar oynatmanın yasak olduğunu bildiği için polis baskınlarına karşı önlem olarak kumarhaneye film seti havası verir. Bir süre sonra hayatını figüranlık yaparak kazanan Artist Kemal'in (Metin Yıldırım) orayı gerçek film seti sanıp işe başlaması ile kumarhanede yaşanan olaylar tam bir komediye dönüşür."

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Parayı Bulduk filminin fragmanı - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ersin Korkut Metin Keçeci İhsan Taş İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title