Haberler

Yürüteçteki Bebek Yürüyen Merdivenden Aşağı Yuvarlandı

Güncelleme:

Çin'de bir alışveriş merkezinde yanında kimse olmayan yürüteçteki bebek, yürüyen merdivenden yuvarlandı.

Çin'de bir alışveriş merkezinde annesinin bir kafede sohbete dalması üzerine başıboş kalan yürüteçteki bebek, yürüyen merdivene doğru ilerledi. Kimsenin fark etmediği bebek, yürüyen merdivenden yuvarlandı.

AVM'DE TEK BAŞINA KALDI

Alışveriş merkezinin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, yanında kimse olmayan yürüteçteki bebeğin kafenin dışına doğru çıktığı ve ardından yürüyen merdivene yöneldiği görülüyor.

Yürüteçteki Bebek Yürüyen Merdivenden Aşağı Yuvarlandı

YÜRÜTECİ DEVRİLDİ, YUVARLANMAYA BAŞLADI

Yürüyen merdivene yaklaşmasıyla yürüteci devrilen bebek, aşağı doğru yuvarlanmaya başlıyor. Bu sırada olayı gören çevredekiler ve bebeğin annesi, hemen yürüyen merdivene koşuyor.

Yürüteçteki Bebek Yürüyen Merdivenden Aşağı Yuvarlandı

SON ANDA FARK EDİLDİ

Yürüyen merdivenden aşağı inen ve asker olduğu iddia edilen bir adam, bebeği fark ederek hemen tekrar yukarı doğru koşuyor ve bebeği kucağına alıp annesine teslim ediyor.

Yürüteçteki Bebek Yürüyen Merdivenden Aşağı Yuvarlandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Dürbünlü:

Çinliler insan değildir..onlar yaratıktırlar..YAŞASIN DOĞU TÜRKİSTAN kahrolsun kızıl çin..Amin

10
2
yanıtYanıtla
müslüman:

çinden neden haber yapıyorsunuz . müslüman kanını akıtıyorlar. şehit ediyorlar. her kim kafiri dost ederse oda onlar gibidir

3
4
yanıtYanıtla
PK:

Sen önce müslümanlığı öğren. Müslümanlık düşmanlık değildir. İSlam kardeşliktir barıştır. Kim kimi öldürüyorsa hesabı ondan sorulmalıdır. Koskoca ülkenin ne suçu var. Müslümanlarda ne çok kan döküyor kafa kesiyor tüm İslam alemini suçlamanın manası varmı. Onları yaratanda Rabbimdir. Herkes kendinden sorumludur. Sizin gibi müslümanım diye geçinenler yüzünden, dünya bu halde. Onlara kafir diyorsunuzda, müslüman olarak girdiğiniz günahlar yüzünden, cehennemde o kafir dediklerinizden daha çok yanacaksınız

yanıt1
yanıt3
müslüman:

5. Sure (Mâide Suresi), 51. AyetEy inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez. pk bu ayet sana yeter inancın varsa

yanıt3
yanıt1
Emre:

MÜSLÜMAN sen kendi görevini yerine getir önce, bırak allahın işine karışma, allaz bilir kimin doğru olup olmadığını. Bakara suresi 111. ayete aç oku, orada hangi dine mensup olursan ol cennete kimin gideceğine ben ben karar veririm diyor.

yanıt2
yanıt0
Anka:

MÜSLÜMAN , tam bir komedisin , Nefret ile Müslümanlik olmuyor malesef , ölülere oy kullandiran gibi müslüman degilsin herhalde :D

yanıt0
yanıt0
manyak:

yemin ederim bu ana baba gerizekali

6
0
yanıtYanıtla
salih mümin:

Tam ''Allah kurtarmış yavrucağızı'' diyecektim. Meğerse olay Çin''de olmuş?

1
3
yanıtYanıtla
Copcu:

Yine allah kurtardı.

yanıt3
yanıt0
Kanki:

Allah Çine bakmiyormu ? Kimin sorumluluk alaninda Çin ?

yanıt4
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title