Haberler

Dershane Önünden Kaçırılan Kız, Batman'da Bulundu

Güncelleme:

Diyarbakır'da dershanesinin önüne gelen 6 kişi tarafından kaçırılan 17 yaşındaki Zeynep Eken, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonuyla bulunarak ailesine teslim edildi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, dershane önünde kaçırılan Zeynep Eken'in, güvenlik güçlerinin yaptığı çalışma sonucu Batman'da olduğu tespit edildi. Alıkonulduğu eve baskın düzenleyen güvenlik güçleri, Eken'i alarak ailesine teslim etti.

DERSHANENİN ÖNÜNE GELİP KAÇIRDILAR

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, geçtiğimiz yıl liseyi bitiren 17 yaşındaki Zeynep Eken, üniversite sınavlarına hazırlanmak için ablası Hanife Eken ile birlikte bir dershaneye kaydoldu. Üniversite eğitimini almayı çok isteyen Eken, yaklaşık 6 ay boyunca derslerini ihmal etmedi. 18'ine girmesine az bir zaman kalan Zeynep Eken, iddiaya göre yaklaşık bir ay önce dershanesinin önüne gelen 6 kişi tarafından kaçırıldı.

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

O günden bu yana kendisinden haber alamayan ailesi, İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) yaptığı haberle sesini tüm Türkiye'ye duyurdu. Çalışmalarına hız veren güvenlik güçleri, 17 yaşındaki Zeynep'in Batman'a bağlı bir köye kaçırıldığını belirledi. Hafta içi alıkonulduğu eve operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, Zeynep'i alarak ailesine teslim etti.

Zeynep'in durumunun iyi olduğu, kaçıran şahısların emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

AHMET:

YAV ONUN İŞİNİ ÇOKTAN BİTİRMİŞLERDİR. AİLESİ ONU YA ÖLDÜRÜR YADA YAŞLI BİRİYLE EVLENDİRİRLER.

5
59
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Türkiyede maalesef bu tür olaylar arttı seçim zamanı gelince yok şöyle yapacağız yok böyle yapacağız milletin gazını alırlar. Sonrada makamlarına kurulup keyif çatarlar. Ülkede nasılsa koyun sürüsü çok

22
25
yanıtYanıtla
Saracen:

Tam iste, senden baska okuz mu var burda?

yanıt0
yanıt0
atak 2:

kardeş sen ne yaşıyon orda seçim ne alaka

yanıt4
yanıt0
Gül:

Bunlar hangi cagda cakli kalmis. Madem orta cagda yasiiyorla o zaman ancak meydan dayagindan anlarlar. Beslemeyin hapisde

44
1
yanıtYanıtla
Cemal Süreya:

İşlemleri devam ediyor da sonuç ne olacak orası mühim. İnsan kaçırmanın cezası var mı yok mu göreceğiz merakla bekliyoruz

30
1
yanıtYanıtla
gurbetci:

bu ney yaaa yeter artik bunun cesazi cok agir olmali.

31
0
yanıtYanıtla
ıııı:

ne bilim la git onlara sorsana bu ne ya. . .

yanıt0
yanıt1
Saracen:

Mansur Yavasi hic sevmedim ama soyledigi soz doğruydu, Rehabilite. Oldurmek, kesmek, Sırtlan gibi tek bulduklarina saldirirlar, birbirlerini taslarlar, birbirinin kizini gonulsuz kacirirlar, 70 indeki sapik 15 inde kiz satin alir, kendi kizlarini satarlar vs vs. . . . . . Sapikliklar icinde YASAYAN BiR TOPLUMU ALLAH iFLAH ETMEZ, Taki kendilerini düzeltene kadar. Simdi koro halinde Baris baris diye bagirirlar, sen karşındakinin hasmane yaklaşırsan, sen karsidan nasil Baris beklersin ki?

15
3
yanıtYanıtla
Laf ebesi:

Bunlar bir türlü insan haklarini ögrenemediler. Törenizede sizede. Bence bu kiz onlara okkali bir tazminat davasi acsin. Bu gibi olaylarada örnek olarak. esas alinir.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title