Haberler

Deniz Seki arkadaşlarıyla fotoğraf paylaştı! Herkes "Arkandaki Ekrem İmamoğlu mu?" diye sordu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, perşembe günleri gelenekselleşen akıma uyarak yıllar öncesinde arkadaşlarıyla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Seki'nin fotoğrafındaki genç erkek ise İBB Ekrem İmamoğlu'na benzetildi.

Geçtiğimiz hafta şarkı söylerken sahne ile ışık platformu arasındaki boşluğa düşen ünlü şarkıcı Deniz Seki, perşembe günlerinin akımına uyarak yıllar öncesine ait bir fotoğrafını paylaştı. Şarkıcının fotoğrafındaki kişi ise herkesin aklına aynı ismi getirdi.

HERKES EKREM İMAMOĞLU ZANNETTİ

Bir süredir ailesinin sağlık sorunlarıyla uğraşan Seki, bu defa da bir TBT ile takipçilerinin karşısına çıktı. Meslektaşı Emel Müftüoğlu ile birlikte görüldüğü bir kareyi takipçileriyle paylaşan Deniz Seki'nin bu karesine son derece ilginç yorumlar yapıldı. Deniz Seki'nin, 'Güne bir #tbt ile başlayalım o zaman' notuyla paylaştı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, fotoğraftaki kişiyi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu zannetti. Birkaç yorumcu ise fotoğraftaki erkeğin usta oyuncu Yalçın Menteş olabileceğini iddia etti.

Deniz Seki arkadaşlarıyla fotoğraf paylaştı! herkes 'Ekrem İmamoğlu mu?' diye sordu

Seki'nin son paylaştığı fotoğrafa çok sayıda "Arkadaki Ekrem İmamoğlu mu?" yorumu yapıldı. Seki ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

SAHNEDEN DÜŞMÜŞTÜ

Sesiyle olduğu kadar yazıp bestelediği şarkılarıyla da hafızalarımıza kazınan aşk şarkılarının efsane ismi Deniz Seki, geçtiğimiz hafta verdiği konserde talihsiz bir kaza yaşamıştı. Şarkı söyleyerek sahnede yürüyen Seki, platform ile aydınlatma arasındaki boşluğu göremeyince bir anda yere düşmüştü. Çalışanlar ve konuklar bir anlık korku yaşasalar da Seki kısa sürede yardımlarla ayağa kalkmış ve durumu için "Nazar değdi" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Deniz Seki Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

ŞEYMA:

BU İMANOĞLU EKO BU ÜLKENİN BAŞINA Bİ FELAKET AÇTIRACAK HAYIRLISI BE ADAM İŞİNE BAK 5 AYDA NE YAPTIN ONU SÖYLE VATANDAŞ İSTANBULAAAAAAAAAAAAA

15
19
yanıtYanıtla
dettt:

felaketi açan açtı zaten başımıza, farkında değilsin herhalde

yanıt1
yanıt5
Adınızı Yazın:

aşk şarkılarının efsane ismi mi? deniz sekinin aklımda kalan 1 tane şarkısı yok sıradan bir şarkıcı çok abartmışsınız benim deniz seki deyince aklıma gelen tek şey uyuşturucu kaçakçılığı ve cezaevinde yatması

30
2
yanıtYanıtla
Avni:

hovarda kız aslı nerdesin la

15
1
yanıtYanıtla
Yorgun demokrat:

Aman ne önemli haber. . .

15
0
yanıtYanıtla
Şaka haber:

Ben benzetilecek gözlükten başka tek emare bulamadım alemsiniz

14
0
yanıtYanıtla
AVNİ:

bu deniz sekiye ne olmuş o nasıl estetık yaa

9
0
yanıtYanıtla
Mel:

Olabilirde olmayabilirde . Ne var bunda olsada ne olur hiçmi arkadaşı olmaz Allah akıl versin Allahtan başka bir şey deyil yanmıştı yoksa .

8
1
yanıtYanıtla
YAKO50:

deli kızz şaşkın şaşkın işler hep yakışıyor saa

5
2
yanıtYanıtla
YAKO50:

çılgïn delikız sana her şey vebah hadi durma devam

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title