Haberler

Demet Şener, Yeni Yıl Dileğini Açıkladı!

Güncelleme:

Profesyonel makyaj teknikleri üzerine katıldığı söyleşide soruları yanıtlayan Demet Şener, yeni yıldan dileğinin İbrahim Kutluay'dan boşanmak olduğunu açıkladı.

Profesyonel makyaj teknikleri söyleşisinde konuşan Demet Şener, aşk hayatı, boşanma süreci ve yeni yıl dilekleri hakkında açıklamalar yaparken yeni yılda boşanmak istediğini dile getirdi.

"ÇOK FAZLA MAKYAJ YAPMIYORUM"

Makyaj tekniği hakkında detaylar veren Demet Şener, "Göz makyajına biraz daha özen gösteriyorum. Bir davet olduğu zaman gözün rengini ve şeklini ortaya çıkaran "Buğulu Göz" dediğimiz tekniği tercih ediyorum. Onun dışında da çok fazla makyaj yapmıyorum zaten" dedi. Kendi makyajının 10 dakika olduğunu da sözlerine ekledi.

Demet Şener'dan 2019 dileği, 'Boşanmak istiyorum!'

2019 DİLEĞİ: BOŞANMAK

Katıldı söyleşide soruları yanıtlayan Demet Şener, 2019'dan dileğiniz boşanmak mı, sorusuna "Yüzde yüz boşanmak istiyorum" dedi. Sözlerine devam eden Şener, "Boşanmanın içinde her şey var. Boşansam aşk da dileyeceğim, her şeyi dileyeceğim" ifadelerini kullandı. Evlilik önünüzü mü kesiyor sorusuna da cevap veren Şener, "Üstümde yük ve ağırlık gibi ondan kurtulmak istiyorum" dedi. Resmi olarak boşanmamışken birine aşık olabilir misiniz, sorusuna da " Tercih etmem. İnşallah olmaz öyle bir şey. Zannetmiyorum " dedi. Sözlerine devam eden Şener, "Aşk dünyanın en güzel şeyi. Daha yeni başlıyoruz. O arayı, 16 yılı kapatacağız." dedi.

Demet Şener'dan 2019 dileği, 'Boşanmak istiyorum!'

"10 GÜN SONRA İLK DEFA BANYO YAPTIM"

Demet Şener, yaşadığı kaza hakkında da açıklamalar yaptı, "10 gün sonra ilk defa banyo yaptım. Yaralarım baya kapanıyor." dedi. Kazanın çorba dökülmesiyle odluğunu söyleyen Şener, "Restoranda Ömer'le beraberken çorba döküldü. Allah'tan ona gelmedi." sözlerini kullandı.

YILBAŞINI EVDE GEÇİRMİŞ

Yılbaşı gecesi hakkında yöneltilen soruya da cevap veren Demet Şener, "Evdeydim. Annem, arkadaşlarım, çocuklarımla beraber" dedi. Yılbaşı akşamında İbrahim Kutluay ile beraber miydiniz, sorusuna ise, "Hayır, çocuklar bendeydi" dedi. Özel günlerde de bir araya gelmediklerini ifade ederek "Şuanda bir araya gelmem" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Demet Şener Makyaj Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

seçkin:

adam seni boşamakla en doğrusunu yapmış. . . özelin özelde kalacağını bile hala öğrenememişsin. . . aynaya iyi bak bence sen. . . eski tipten eser yok. . . vah vah vah. .

5
6
yanıtYanıtla
canan:

çok kaliteli bir kadın

4
6
yanıtYanıtla
Leda:

Fazla makyaj yapmıyorum demiş ama 2nci resimde resmen cildine badana yapmış!!!

8
2
yanıtYanıtla
BUZZY:

Erkeklerin bu 40-45 te teke sendromu iboyu da vurdu anlaşılan imkanlar varsa öle bi açılmak isterler bu yaşlarda çoluk çocuk kadın falan gözleri görmez analar babalar yakın çevre falan derken 10-15 kişi etkileniyor bu durumlardan tabi ibo nun da artık hiç biyerde mutlu olması yuva kurması falan imkansız demet kaya gibi kadın ne istediğini bilen anaç bir kadın kimseye yazık olmadı belki ama yine çocuklar bu olumsuzluktan payını alacak fakirlik yoksa pek sorun da yok

6
4
yanıtYanıtla
Aaa:

Çok güzel.

3
6
yanıtYanıtla
Sevim:

Çok kaprisli bayan iyiki İbrahim ondan kurtulmuş

4
5
yanıtYanıtla
...........PISKEVETCI:

GELIRSIN GELIRSIN

3
3
yanıtYanıtla
R S D:

Bu kadın bir zamanlar çok krdı

4
2
yanıtYanıtla
davut:

bi sal adamın yakasını kurtul o zaman ibrahim olmasa bugün piyasada olmazdın ibrahim sayesinde zevki sefa sürdün boşanırkende devam etsin diye uğraşıyorsun adam çocuklarına bakar sende bugüne kadar kopardıklarınla çalışıp yaşa bir zahmet

2
3
yanıtYanıtla
x:

iki günlük şeyma orda burda geze geze dünyaları aldı. bu kadın kaç yılını verdi iki tane evlat verdi evinin kadını oldu niye almasın . . almalı

yanıt11
yanıt2
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title