Haberler

Demet Özdemir, Rol Aldığı Dizinin Setinde Göbek Attı

Güncelleme:

Erkenci Kuş dizisinin yıldız oyuncusu Demet Özdemir sette göbek attı. Özdemir'in eğlenci anlarına çevredikiler de eşlik etti.

Rol arkadaşı Can Yaman ile aşk yaşayan ve aynı dizide rol alan Demet Özdemir, sette göbek attı. İzleyenlerin şaşkın bakışlarına aldırış etmeyen güzel oyuncu, ettiği dansla kendinden geçti.

KISA SÜREDE BEĞENİ YAĞDI

Oyuncu olmadan önce profesyonel dansçılık yapan Özdemir, öyle bir oynadı ki videosu sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Demet Özdemir'e binlerce beğeni ve yorum geldi.

Demet Özdemir, Rol Aldığı Dizinin Setinde Göbek Attı

YILLAR ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ OLAY OLMUŞTU

Yıllar önce Ayşe Dinçer adlı şarkıcının Tiki tak tak isimli şarkısına çekilmiş bir klipte dans ederken görülen Özdemir'in o görüntüleri büyük bir ilgi uyandırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

erkekler saçını neden baglar sebebi nedir.?

2
5
yanıtYanıtla
beren:

bu kızı da ünlü yaptık ya. .

5
0
yanıtYanıtla
Bir sezon daha oynatacaklar:

Kız ekmek parasını çıkaracağı için çok sevindi.

4
0
yanıtYanıtla
Sette göbek neden atılır:

Flash tv kapandı ya ondan boşluğu dolduruyor

3
0
yanıtYanıtla
ziya paşa:

türkiyenin en ünlü erotik dizisinde oynayan başrol oyuncusundan ne bekleyebilirsiniz.

2
1
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

TÜRKİYE BÜYÜK. . yazılır mal.

yanıt1
yanıt0
Halime azaklı:

Bazı insanlar yetenekle donatılmış geliyor dünyaya.Demette öyle biri.Danslarida oyunculuğu da samimi.Belliki insanlığı da yüksek.seviyoruz biz bu kızı

1
0
yanıtYanıtla
HERKES EDERİ KADAR:

Sana cevap yazacaktım ama cevabımı zayi etmek istemedim.

yanıt0
yanıt0
RECEP:

HABER DİYE ÇIKARMIŞSINIZ BUNU

0
0
yanıtYanıtla
HERKES EDERİ KADAR:

Tabii ki göbek atar. Hiç bir özelliği olmayan sadece her dizisinde kimin onu öptüğünü bile bilmeden öpüşen (artık senaryolar hangi kafayla yazılıyorsa) kendini birine kakalamaya çalışan, tiyatro, sinema vb. eğitim istemeyen roller oynayabilen ve buna rağmen utanmadan sanatçıyım diyebilen birisinden bahsediyoruz. Hiç bir meziyeti olmadan tv lerimizde yer buluyorsa göbekte atar, dansöz de olur, masa üstüne de çıkar. Yeter ki siz izleyin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title