Haberler

Demet Çardak Biyografisi

Demet Çardak
Doğum YeriHatay / Türkiye
Doğum Tarihi7.11.1973

Demet Çardak Kimdir ?

7 Kasım 1973 yılında Hatay'ın Erzin ilçesinde doğdu.
Üniversiteye kadar olan eğitim hayatını Erzin' de tamamladı. Ortaokul ve liseyi birincilikle bitirdi. Eğitim hayatına Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam etti ve 1998 yılında aynı fakülteden tıp doktoru olarak mezun oldu.

1999 Ocak ayında doktorluk mesleğine Adana'da Yurt Mahallesi Sağlık Ocağında başladı. 1999 yılında gerçekleşen İzmit depreminde gönüllü olarak görev aldı. Dönem dönem Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme kurumunda görev yaptı. 2008 yılında Adana' da başlayan Aile hekimliği uygulaması nedeniyle 9 yıl görev yaptığı sağlık ocağından ayrıldı. Son 7 yıllık süreç içerisinde 112 ACİL, Prof. Dr Nusret Fişek Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Seyhan Toplum Sağlığı Merkezi, Dr. Aygül Karakeçe Aile Sağlığı Merkezi(ASM), Akıncılar ASM, 75. Yıl 2 ASM'de görev yaptı. Son olarak Çifteminare Verem Savaşta çalışırken Verem Savaşı İl Koordinatörlüğü görevine atandı ve bu görevini de başarı ile yürüttü.

Meslek hayatı boyunca birçok kongre, eğitim, iş yeri hekimliği kursu ve çeşitli kurslara katıldı.
Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen de bir süre iş yeri temsilciliği yaptıktan sonra,2012 yılında aynı sendikada kadın kolları başkanlığına seçildi ve birçok başarılı çalışmalara imza attı.

1999 yılında iş adamı ve sanayici Murat Çardak ile evlendi. Eğitim hayatına devam eden 14 yaşında Kaan adında bir erkek,12 yaşında Sedef adında bir kız olmak üzere 2 çocuk annesidir.
Orta derecede İngilizce bilen Demet ÇARDAK'ın, kitap okumak, müzik dinlemek, seyahat etmek, doğayla başbaşa olmak hobileri arasındadır.

title