Haberler

Demet Akalın, yakın arkadaşı Sinan Akçıl'a yeni şarkısı üzerinden gönderme yaptı

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın, kendisiyle aynı zamanda albüm çıkaran meslektaşı Sinan Akçıl'a sosyal medya hesabından "Kendisi bana sallamış. hayır bir de o şarkıyla kafa tutmaya utanmıyor" diyerek gönderme yaptı.

Demet Akalın, yeni şarkısı Goy Goy'la "Benim şarkılarımla yaz başlayacak" diyen Sinan Akçıl için "Biz çoktan yazı getirdik bebeğim" demişti. Akçıl ise "Ama o şarkısını söylediği günden beri yağmur yağıyor. Yaz benim şarkımla gelir" gelir dedi. İkili arasındaki bu sözler ise tartışmanın fitilini ateşledi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın bugün fotoğrafının altında takipçi satmaya çalışan bir kullanıcıya 'Sinan Akçıl'a yaz o alır! Bizim takipçi satışıyla işimiz olmaz' diyerek meslektaşına gönderme yaptı.

"TAKİPÇİ SATIŞIYLA İŞİMİZ OLMAZ"

Paylaştığı gönderiye takipçi satmaya çalışan birinin yorum yaptığını gören Akalın, kendisiyle aynı dönemde şarkı çıkaran Sinan Akçıl'a "Sinan Akçıl'a yaz o alır! Bizim takipçi satışıyla işimiz olmaz" diyerek gönderme yaptı.

Demet Akalın, yakın arkadaşı Sinan Akçıl'a yeni şarkısı üzerinden gönderme yaptı

"O ŞARKIYLA KAFA TUTMAYA UTANMIYOR"

Başka bir takipçisinin Sinan Akçıl hakkında söylediği sözler için Demet Akalın'a 'Vuuuh magazine konu çıkardın' yorumuna ise "Kendisi bana bugün sallamış! Hayır o şarkıyla bir de utanmıyor da kafa tutmaya, komik çocuk! Hande Yener'le barışmak bu kadar rahatsız etmemeli insanları" cevabını verdi.

Demet Akalın, yakın arkadaşı Sinan Akçıl'a yeni şarkısı üzerinden gönderme yaptı

AKÇIL'IN ESKİ İLİŞKİSİNE GÖNDERME YAPTI

Akalın, yorumunda Sinan Akçıl'ın bir dönem Hande Yener ile sevgilisi olmasına da değindi. Akalın ve Yener, yıllardır devam eden küslüklerini sonlandırarak eskisi gibi arkadaş olmaya başladılar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Sinan Akçıl Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (13)

12345:

ÇİRKEFLİK GÖRGÜSÜZLÜK CAHİLLİK DEDİN Mİ DİREK DEMET AKALIN AKLA GELİR

42
0
yanıtYanıtla
.istanbull:

.ikinizde berbat ve filebek sözde şarkıcıları tetipten dinletiyorlar millete utanmaz lar

17
0
yanıtYanıtla
ÜNSÜZ:

NE KADAR KENDİNİ GÜNDEME GETİRMEK İÇİN UĞRAŞIYO BU İNSANLAR NE MERAKLILARMIŞ ARKADAŞ İYİKİ FAKİRİM YA ÇOK ŞÜKÜR

13
0
yanıtYanıtla
baba:

İkinizde beş para etmezsiniz. Çirkin sesli kadın ve balina dudaklı çirkin adam.

7
0
yanıtYanıtla
Futbolsever:

Tacşze Karşı çıkan Akşt gazetesinin Yazarı , Murat ALAN , Tacizden İZMİT te 14 yıl ceza Alan Birini Neden Can-siperine Sahip çıkıyor. !!!!!!!

2
2
yanıtYanıtla
İzmitli:

Tacizci İzmit te kuyumcu olduğu içinmi Acaba. . Hala Aramızda dolaşıyor. (Cezası Yargıtayca onanmasını rağmen) Nerdesin Ey Adalet.

yanıt0
yanıt0
Demete bulaşan yandı:

Belaltı darbeye hazırlansın

3
0
yanıtYanıtla
Mal demet:

Bu Demet gündemde kalmak ıcın elinden gelenı yapıyor kavga edıyro bıraz zman geçsin gerı barışır sonra yıne gündemlerde

3
0
yanıtYanıtla
Yinemi:

Gundemde nasil kalinir kitabini yazar demet

3
0
yanıtYanıtla
LÜTFEN:

Yahu bu kapasitesi belli insanların ne dedikleri vb şeyleri lütfen haber yapmayın. Kendilerinin ciddiye alındıklarını zannediyorlar. Lütfen. . . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title