Haberler

Demet Akalın, Takipçisine Verdiği Cevapla Herkesi Şaşırttı!

Güncelleme:

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında yer alan Demet Akalın, takipçisinin yorumuna verdiği cevap ile herkesi şaşırttı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden Demet Akalın'ın paylaşımları kadar takipçilere verdiği cevaplar da konuşuluyor. Akalın'ın bir takipçisine verdiği yanıt herkesi şoke etti.

"MAKYAJ GÜZELİYİM"

Instagram hesabı üzerinden yeni albümünden fotoğraflarını paylaşan Demet Akalın'ın bir fotoğrafı takipçilerinden binlerce yorum aldı. Dikkat çeken bir yorum da, "Abla o kadar photoshop yapmışsın ki bilmesek Azra Akın diyeceğiz" yorumuydu. Akalın'ın cevabı ise herkesi şoke etti. Ünlü şarkıcı, "Ben de bir bakakaldım önce ama shop güzeli değil, makyaj güzeliyim. Shop yapsam önce koca k… küçültürdüm." yorumunu yaptı.

Demet Akalın, Takipçisine Verdiği Cevapla Herkesi Şaşırttı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Makyaj Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

süheyla:

uğraşmayın şunlarla bırakın kendi kendilerine yaşasınlar paracıklarını kazansınlar bizde bakalım ağzımızı ayırıp

67
8
yanıtYanıtla
Estetik olacaksa:

Koca ağzını düzeltsin önce

8
2
yanıtYanıtla
Estetik mi lazım:

Ağzını düzelttirsin sesi düzelir belki

5
3
yanıtYanıtla
ali:

bi bitmediniz!!!

6
2
yanıtYanıtla
küheylan:

demet gülben şeyma, gülben demet hülya, hülya demet seda, acun ebru reza.

6
0
yanıtYanıtla
NECATİ YİRTİCİ:

suratina odunu bi vuracaksin bi daha kimseye cevap veremicek

4
2
yanıtYanıtla
EY HABERCİ:

Ben ŞOK. . !!

4
0
yanıtYanıtla
ŞOK MU:

A101 Mİ.

yanıt7
yanıt0
YAHERRÜ YAMERRÜ:

BİZİM SAYEMİZDE KAZANIYORLAR O PARACIKLARI

1
1
yanıtYanıtla
demetkaşrı:

ALlahım hem çirkin hem bet sesli hemde binici polmeğinden sonra hala ortalarda pes doğrusu yapımcıların seni ne karşılığında ekrana çıkardığını düşündükçe ıygk miğdem bulanıyor ne tarafa kusuluyordu gençler ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title