Haberler

Demet Akalın, kahvaltı yaptığı restoranda gelen hesabı görünce deliye döndü

Güncelleme:

Yoğun iş temposuna ara vererek ailesiyle zaman geçiren Demet Akalın, kahvaltı yapmak için gittiği mekanda gelen hesapla deliye döndü.

Yeni albümüyle müzik dünyasına sallayan Demet Akalın, ailesiyle İzmir Çeşme'de tatil yapıyor. Akalın, kahvaltı için gittiği mekanda fazla hesap gelince Instagram hesabından "Biz ünlüyüz diye mi kazıklanıyoruz" diyerek sitem etti.

"MASUMİYETİNİ KAYBEDEN KAHVALTICI"

Akalın, kahvaltı için gittiği restoranda hesabı fazla geldiğini görünce 8 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından isyan etti. Akalın, hikayesinden yaptığı açıklamada "Biz ünlüyüz diye mi kazıklanıyoruz anlamadım! 4 kişi kahvaltı 300 lira! Valla Çeşme'nin en özel pidecisinde dünyayı yiyorsun kaç kişi 90 lira! Bu kahvaltı nedir 300 TL! Neyse isim vermeyeceğim masumiyetini kaybeden kahvaltıcı..." dedi.

Demet Akalın, kahvaltı yaptığı restoran gelen hesabı görünce deliye döndü

HANDE YENER'İ DİNLEDİ

6 yıl önce Hande Yener'le arası açılan ve yakın zaman önce barışan Demet Akalın, Çeşme'de eski dostunu da dinlemeyi ihmal etmedi. Demet Akalın, kızı Hira ile birlikte Çeşme'de bir mekanda sahne alan Hande Yener'i dinlemeye gitti. Şarkının ardından Demet Akalın, Hande Yener'i alkış yağmuruna tuttu.

Demet Akalın, kahvaltı yaptığı restoran gelen hesabı görünce deliye döndü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Instagram Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (271)

Nuri Alco:

Ne yani sen simdi bir konsere 25000 eur arti ekstralar isteyince kazik degil, ama kahvaltida 40 eur ödedin diye instagramda laf atican. Basitsin kizim harbi basit. Ben olsaydim 1200 tl gecirirdim. Madem zenginsin ödersin. Hosuna gitmezse git evinde kahvaltini yap.

119
7
yanıtYanıtla
Selami Tüysüz:

Restaurantta menü kartı vardır müşteri vereceği siparişi yemek listesine bakarak verir

yanıt0
yanıt0
Erkan:

Helal nuri abi dugrusu odur kendini daha fazla gariban yapma kendine sohretine sanatına yakışanı yap ki herkes utansın ağlamanın sitem etmenin anlamı yok demet akalın

yanıt0
yanıt0
misafir:

yahu demet sende ne kadar cimri çıktın gidiyorsun bir elbiseye 10 bin dolar veriyorsun sonra turistik restaurantda kuş sütü eiksik kahvaltıya 300 tl bayıldım diye isyan ediyorsun trend kopik olmak uğruna yoksa senin umrundamı 300 tl hep reklam olmak istiyorsun demekki bu aralar konser gelirinmi düştü gayet normal 300 tl kahvaltı tabi bu kahvaltıyı 20 tl yede yersin ama fakir kahvaltısı domates ekmek peynir yahu 4 kişi simit yesen çay içsen 15 lira tutar bal kaymak yersen başka

108
8
yanıtYanıtla
BOŞLAFF:

bu kadar uzun yazmaya hiç gerek yok ki. .

yanıt0
yanıt0
Murat:

Bir konsere 60 .70 bin alırken kazık atıyoruz demiyorsunuz

109
4
yanıtYanıtla
Futbolsever:

Siz Milleti kazıklarken, iyiydi. Şimdi Sıra sizleri kazıklamaya Geldi, NE HABEEER. .

100
11
yanıtYanıtla
Aynen:

Aynen bi o yana bi bu yana salla ağzını aç playback yap sonra hooop paraları cebe indir yol sonu gelincede çok çalıştık tatile gitme hakkımız de sanki alın teri dökmüş gibi çok komik ya bunlar hemde çook ;-)

yanıt0
yanıt0
Yasin Atan:

Reklâm kokan hareketler bunlar mayk

67
4
yanıtYanıtla
Hakan:

Kişi başı 75 tl turistik bir yer için normal. Şehirde 40-50 lira. Sana şarkı başına 10bin verince iyi ama.

63
2
yanıtYanıtla
Tüm 271 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title