Haberler

"Davetkar Kadın" Söylemiyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Kadınlardan Özür Diledi

Güncelleme:

Davetkar kadınlar hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Aşkım Kapışmak, katıldığı canlı yayında kadınlardan özür diledi.

Ünlü yazar ve davranış bilimci uzmanı Aşkım Kapışmak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Eser Yenenler'in programında söylediği davetkar kadınlar sözleriyle gündeme gelen Kapışmak, canlı yayında kadınlardan özür diledi.

"BEN TEŞHİRCİ KADIN VE ERKEKLERİ ANLATTIM"

Eser Yenenler'in programında, sosyal medyadaki davetkar kadınları hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Aşkım Kapışmak, kendisi şu sözlerle savundu: "Oradan kesilmiş bir bölüm var ben orada teşhirci erkek ve kadınları anlattım. Orada erkeklerle alakalı olan kısım kesilmiş. Anlatmak istediğim şey şuydu; sadece bir dakikalık bir şey olduğu için böyle algılandı. DM'den yürüme tabiri var. Bu anlamda Eser, erkekler kadınlar çok DM'den yürüyor dedi. Ben de orada aşırılıkları anlatıyordum. Sosyal medyada bu amaçlı insanlar var bunu kabul etmek lazım. Kelimelerinin çarpıtılmasına alıştım ama fikirlerim çarpıtılamaz. Bunun için gerçekten üzüldüm.

'Davetkar Kadın' Söylemiyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Kadınlardan Özür Diledi

"ÜZDÜĞÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Ben 8 sene önce sektöre girdim. Bir çok şeyden dolayı linç ettiler. Kelimelerimi çarpıttılar. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama anlamak zorundayız. Keşke bir dakika videodan değil de programın tamamını izlesek. Üzdüğüm kadınlardan özür dilerim. Benim daha çok dikkatli olmam lazım."

'Davetkar Kadın' Söylemiyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Kadınlardan Özür Diledi

'Davetkar Kadın' Söylemiyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Kadınlardan Özür Diledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aşkım Kapışmak Eser Yenenler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

yorgun:

kadınlar iyiki doğuruyor yoksa erkeklerin kadınlara ihtiyacı olmazdı. seninle aynı fikirdeyim az çevrelerine baksınlar. kocamı ufleyerek gönderiyorum dışarı

10
8
yanıtYanıtla
Kuzgun:

Adam davetkar kadın demiş, nezaketinden. Ben fingirdek kadın diyorum.

6
2
yanıtYanıtla
Sen ne dersen de:

Seni hesaba katanmı var dingil

yanıt3
yanıt3
gereksizler ordusu:

Çevir gazı yanmasın

2
6
yanıtYanıtla
Suzan KURAN:

ERKEK EGEMEN TOPLUMDA, VE DE GİTTİKÇE YOZLAŞAN TOPLUMDA AHLAK ÇÖKTÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ . LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE KADINI AŞAĞILAYAN BELLİ BİR KESİMDİR. . ÜLKEMİZDE BİR AYDA 60 KADIN ÖLDÜRÜLÜRKEN CAHİL BİR ZAT KENDİ REKLAM VE EGOSU İÇİN KADINI KATEGORİZE EDİYOR VE KÜÇÜK DÜŞÜRÜYOR ŞİDDETLE KINIYORUM. . MERAK EDİYORUM SAHİL RESMİ , MAYO FALAN SAYFALARA KOYULUNCA BU ZAT NE YAPACAK .

2
3
yanıtYanıtla
adsız:

bu ülke için canını veren erkekler kadar değerli değildir kendi pislikleri yüzünden ölmüşlerdir. ömür boyu nafaka talebi aldatma erkeği sömürme çocuğu koz olarak kullanma erkeklere attıkları iftiralar vs vs. . . .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title