Haberler

Eşiyle barışmak için gittiği evde kayınpederini ve kayınbiraderini bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Bursa'da eşinden ayrılmak üzere olan damat, konuşmak için gittiği kayınpederinin evinde dehşet saçtı. Önce kayınpederini ardından da kayınbiraderini bıçaklayarak öldürdü.

Bursa'da eşinden ayrılmak üzere olan damat konuşmak için gittiği kayınpederinin evinde dehşet saçtı. Eşinin ailesi ile tartışan damat, hem kayınpederini hem de kayınbiraderini bıçaklayarak öldürdü. Yaşanan kavga ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Engin K. akşam saatlerinde konuşmak için kayınpederi Nezir Aktan'a ait eve gitti. Burada bir süre konuşan iki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya döndü. Kavga sırasında damat Engin K. sinirlerine hakim olamayarak kayınpederi Nezir Aktan'ı bıçakladı. Babasının bıçaklandığını gören Yasin Aktan da eniştesiyle kavgaya tutuştu. Kısa bir süre kavga eden ikiliden Engin K., elindeki bıçakla kayınbiraderi Yasin Aktan'ı da karın boşluğundan yaraladı. İkilinin kavga ettiği anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Eşiyle barışmak için gittiği evde kayınpederini ve kayınbiraderin bıçaklayarak öldürdü

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİLER

Kayınpederini ve kayınbiraderini yaralayan Engin K. olay yerinden kaçarken kavgayı gören vatandaşlar hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan baba ve oğlu hastaneye kaldırırken polis ise şüpheli Engin K.'nin peşine düştü.

Hastaneye sevk edilen baba ve oğuldan önce baba Nezir Aktan sonra da oğlu Yasin Aktan hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan şüpheli Engin K. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, polis ekipleri gece boyunca olası bir duruma karşı baba ve oğlun hayatını kaybettiği hastanede geniş güvenlik tedbirleri aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

kavga Haberler

500

Yorumlar (29)

KÜBRA:

EVLENECEKSEM İNANIN AİLEMİDE DÜŞÜNEREK O ŞEKİLDE KARAR VERMEYE ÇALIŞIYORUM. . YARIN BİR GÜN PSİKOPAT ÇIKAR SADECE BANA DEĞİL AİLEMEDE ZARAR VERİR DİYE KORKUYORUM. . KARDEŞLERİME ANNEME BABAMA YA BİRŞEY YAPARSA DÜŞÜNCEM HERZAMAN VARDIR. . . AYRICA BANA VURURSA ERKEK KARDEŞLERİMDE KATİL OLABİLİR. . ALLAH BU TÜR İNSANLARI BİZDEN UZAK TUTSUN. . KARŞIMIZA ALLAH KORKUSU OLAN DÜZGÜN İNSANLAR ÇIKSIN İNŞ. .

43
3
yanıtYanıtla
Ali:

Hayatı bitti. Müebbet yer. Peki asıl soru şu : Ne olursa olsun değer miydi. . .

35
2
yanıtYanıtla
cid di:

benim anlamadığım olay devletimiz ve büyüklerimiz bizim izlediğimiz ğibi bu haberleri izlemiyormu daha bu kanunları ağırlaştırmak için ne bekliyorlar ülke teksas oldu yav her ne olursa olsun hepimiz allahın yaramış olduğu canız fakat insanoğlu nerdeyse azrail as neredeyse ğörevini elinden alacak yazıkkkk

28
3
yanıtYanıtla
D:

HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEME ONCE SEN DUZEL

yanıt3
yanıt5
yavuz selim:

bir anlık öfke neler yaşandığını bilmiyorsunuz kanunlar da cezalar çok düşük evet ama bu durumun kanunla bir ilgisi yok..

yanıt0
yanıt0
Hevesmi Sandın:

Boşanıp bitirseydin be kardeş ne gerek var bunlara. yazık olmuş.

21
4
yanıtYanıtla
ibrahim:

kardeş mi iki kişiyi öldürmüş, kardeş denir mi? olsa olsa kalleş olur.

yanıt13
yanıt2
gemodem:

kadına artık laf edilmez oldu hemen babasının evine gitme tehditleri falan. al gittin de ne oldu babanla kardeşinin katili kadar sende katilsin

6
15
yanıtYanıtla
D:

BOŞANMAKTA HAKLIYMIŞ BAYAN

11
2
yanıtYanıtla
ERDİNÇ:

İdam şart. . .

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title