Haberler

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Bozkurt'tan Gökhan Özoğuz'a Tepki: Edepsiz

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt, "Bugünün Atatürk'üdür" paylaşımı yapan Gökhan Özoğuz'a "edepsiz" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul'da CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimi iptal etti. İmamoğlu'nun dün yaptığı "Artık herkes konuşacak, sanatçılar da konuşacak" açıklamasının ardından birçok sanatçıdan destek mesajı geldi.

"BUGÜNÜN ATATÜRK'ÜDÜR"

Ekrem İmamoğlu'na aday olduğu ilk günden beri destek paylaşımı yapan Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, Twitter'da İmamoğlu'nu etiketleyerek şunları yazdı:

"10 Kasım 1938 den bu yana İlk defa bir siyasi duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk'ten sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!"

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Bozkurt'tan Gökhan Özoğuz'a Tepki: Edepsiz

"ŞAKA MISIN OĞLUM SEN"

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt da Özoğuz'a şu ifadeleri kullandı:

"Şaka mısın oğlum sen. Bir konser kaparım diye yaptığın yalamalığı anlarız da. Atatürk'ü bu kadar fütursuz kullanma edepsizliğini anlayamıyoruz. Bırakın artık bu ülkenin değerlerini üç kuruş menfaatiniz için kullanmayı Biraz edepli olun yeter artık."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (79)

.:

bu gökhan harbiden kafayı yemiş. bir doktora gözükse iyi olur.

36
412
yanıtYanıtla
go home:

edepsiz sensin orhan

409
32
yanıtYanıtla
Muzzy:

Acun bunu bu yuzden yanindan atti ya. Ne tarafa donecegini sasirdi, uyesi oldugu cemaat ne emrederse onu yapiyor, acun kendisi zarar gormesin diye bunu gonderdi. Ya adamda ne ses var ne goruntu, yel nereye eserse o tarafa donuyor. Niye Acunun programlarinda boyle sesini cikartmiyordu, cunku o an mamasini yedigi kanala yapamadi. Degismeyin kardesim, terrorist olmadiktan sonra istedigin partiyi destekle, bunun ayibi yok, ayip olan gotun basin oynamasidir.

35
380
yanıtYanıtla
Hamza:

Bence de abartmış. İmamoğlu destekçisiyim.

364
10
yanıtYanıtla
Derya:

size kaldı edepli olmak ders vermek

348
9
yanıtYanıtla
RACO:

iyice ayağa düşmüşler bunlar halbuki Atatürkü hiç sevmez adını ağızlarına almışlığı bile yoktur bu partidekilerin ama denize düşen yılana sarılır deyip yıkımın önüne geçmek için her yola başvuruyolar ama geç kaldınız be 17 senede ne mal olduğunuzu anladık yemezler daha hadi artık yaptıklarınızın hesabını verme zamanı geldi zaman bitti sizin için

337
1
yanıtYanıtla
İsim:

Birincisi , yeni Atatürk geldi falan dememiş. Sadece o ruhu, duruşu, mütevaziliği taşıyor demiş. Bunu anlayamıyorsanız yapacak bir şey yok. İkincisi, kişi kendinden bilirmiş işi derler, bütün usulsüzler sizde hala daha şaibe yaratıyorsunuz. Allah büyük, hep ikiyüzlüler, şakşakçılar kazanacak değil ya. İstanbul''a bir kez bahar geldi yine gelecek ve siz ağır yenilginiz altında kalınca ne yapacaksınız bakalım.

272
14
yanıtYanıtla
ece:

yorumlar okadar cahilce ki üzülüyorum ende inanıyorum imamoğlu güzel işler yapacak

yanıt1
yanıt0
Çelebi2:

Muz cumhuriyeti olduk şu hale bak sanatçıyı sanal ortamda eleştirmek sana mı kaldı.

55
205
yanıtYanıtla
Seren canj:

Şeytanlar Gökhana saldırıya geçmiş ler en iyi yaptıkları iş küfür hakaret severler sonra çok şükür derler

255
3
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title