Haberler

Şişli'de yeni doğmuş bebeği poşete koyup çöpe attılar

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de yeni doğmuş bebek, poşet içerisine konularak çöp konteynerine atıldı. Belediyeye ait temizlik ekiplerinin dikkati sayesinde fark edilen talihsiz bebek, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Şişli'de çöp konteynerine atılan yeni doğmuş bebek, son anda temizlik işçileri tarafından fark edildi.

Olay sabah saatlerinde Şişli Kuştepe Yavrukuş Sokak'ta yaşandı. Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde sokakları dolaşarak çöp konteynerlerini boşaltmaya başladı.

AĞLAYINCA HAYATTA KALDI

Yavukuş Sokak'a gelen ekipler, burada bulunan çöp konteynerini de araca boşaltarak hareket etti. Bir süre sonra bir ağlama sesi duyan temizlik görevlileri, aracı durdurarak kontrol etmeye başladı. Bu sırada temizlik görevlileri bir poşete konularak çöpe atılan yeni doğmuş bebeği fark etti.

GÖBEK BAĞI BİLE KESİLMEMİŞ

Bebeği yanlarına alan temizlik görevlileri, hemen yakında bulunan Kuştepe'te Aile Sağlık Merkezi'ne götürdü. Burada ilk kontrolleri yapılan bebeğin bir kız çocuğu olduğu anlaşıldı. Yeni doğmuş bebek, göbek bağının kesilmesinin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, bebeği çöp konteynerine kimin attığını araştırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şişli Belediyesi Şişli Haberler

500

Yorumlar (26)

ziyaa:

Allah belanızı versin, vicdansızlar. . . Sizin yaptığınızı, hayvanlar yapmıyor. . . Allah''tan temizlik görevlileri erken farketmişte, kurtarmışlar yavruyu. . . Allah onlardan razı olsun. . .

39
0
yanıtYanıtla
memoli:

Allah bahtını açık etsin, esirgesin ne tatlı şeymiş kendiside

34
1
yanıtYanıtla
ADMİNE:

Allah bin kez belanızı versin bi bitmediniz be allahsızlar !!!

31
0
yanıtYanıtla
lemi çelik:

ALLAH BU ÇOCUĞA SONSUZ MUTLULUK VERSİN

26
0
yanıtYanıtla
insan:

ulan insan kendinden bir parçayı nasıl atıp ölüme terkeder. o gece kafayı yastığa nasıl koydunuz. Allah belanızı versin. Allah kurtaranlardan razı olsun.

19
0
yanıtYanıtla
aksaray:

bu ülkeye islam anaysası lazım. evvelden çocuklar camii avlusuna bırakılırdı şimdi çöp kutularına atılıyor. bunu yapan zaten müslüman olamaz. çünkü islam dini böyle bir vicdansıslığı ve ahlaksızlığı şidetle reddeder.

17
0
yanıtYanıtla
GZD:

yaaa Allah korkusu da mı yok bu insanlarda oynaşırken düşünseymişşş bunları yeni doğmuş bebeği çöpe atanlar gün yüzü görmeyin inşallahh

14
0
yanıtYanıtla
zzz:

kimi çocuk bulamaz kimi değerini bilemez. . .

12
0
yanıtYanıtla
ADANA''lı:

Bunu yapanda Allah korkusu olamaz

10
0
yanıtYanıtla
ALİ:

RABBİM BUNU YAPANA NEFES ALMAYI NASİP ETME

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title