Haberler

Çoçuklardan Trafik Denetimi

Çaycuma Saltukova Beldesi Gazi Ortaokulu Trafik ve İlkyardım Kulübü öğrencileri Karayolları Trafik Haftası nedeniyle okulda etkinlik düzenledi.

Çaycuma Saltukova Beldesi Gazi Ortaokulu Trafik ve İlkyardım Kulübü öğrencileri Karayolları Trafik Haftası nedeniyle okulda etkinlik düzenledi.

Öğrencilerin hazırladığı trafik konulu şiirler, şarkılar ve slayt gösterilerinin ardından trafik kazalarını anlatan kısa film izlendi. Komedi dans kulübünün hazırladığı trafik konulu skeç ise büyük alkış aldı.

Trafik ile ilgili çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Okul Müdürü Resul Demir ; Okulumuz trafik kulübü öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinliğe katılan İlçe Jandarma personeline teşekkür ediyorum. Trafik kurallarını ilk önce ilköğretim ilk kademesi olan anaokulu ve sırasıyla ilk, orta ve lise de öğretilmesi gerekmektedir. Etkinliklerimiz her yıl yapılacaktır. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Öğrenciler son olarak karayolunda İlçe İandarma trafik ekipleri ile birlikte araçları durdurarak sürücülerin trafik haftasını kutlayıp promosyon ürünleri dağıttılar.

Etkinliğe, İlçe Mili Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Yetim, Cengiz Yılmaz, İlçe Jandarma Trafik Kıdemli Başçavus Hakan Başol, Saltukova Karakol Komutanı Hasan Kaya, Okul Müdürü Resul Demir, öğretmen ve öğrenciler katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trafik Haftası Resul Demir Saltukova Çaycuma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title