Haberler

Çocuğunun battaniyesini çalan hırsıza sosyal medyadan çağrı yaptı

Güncelleme:

Park halindeki otomobili soyulan Mustafa Dağkuşu'n sosyal medyadan hırsıza yaptığı çağrı gündem oldu: Çocuğun pembe battaniyesi vardı. Onsuz hayatta uyuyamıyor. Bir şekilde ulaştır battaniyeyi, gerisi helal olsun.

Afyonkarahisar'da ailesiyle gezdiği sırada park ettiği otomobili soyulan Mustafa Dağkuşu, sosyal medyadan hırsıza çağrı yaptı. Eşinin çantasıyla çocuğunun battaniyesinin çalındığını belirten Dağkuşu, "Çocuğun pembe battaniyesi vardı. Onsuz hayatta uyuyamıyor. Bir şekilde ulaştır battaniyeyi, gerisi helal olsun" dedi.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Afyonkarahisar fuar alanında meydana geldi. Ailesiyle birlikte fuar alanına gezmeye gelen Mustafa Dağkuşu'nun park ettiği otomobilin sağ kapı camını kıran kişi ya da kişiler, içerisinde bulunan eşinin çantası ve çocuğuna ait battaniyeyi çaldı. Bir süre sonra aracının yanına gelen Mustafa Dağkuşu durumu fark ederek, polise haber verdi.

PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, Mustafa Dağkuşu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hırsıza çağrıda bulundu. Mustafa Dağkuşu, "Arkadaşlar arabamıza hırsız girdi. Eşimin çantasını çalmışlar içinde telefon, cüzdan vardı. Bunlar önemli değil alan arkadaş görüyorsa çocuğun pembe battaniyesi vardı. Onsuz hayatta uyuyamıyor. Bir şekilde ulaştır battaniyeyi, gerisi helal olsun" dedi. Mustafa Dağkuşu'nun paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (4)

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

Ne yapsın vatandaş hırsız eşkiya maganda yaptığı işten dolayı ceza alıyormu yok. aksine mal sahibi senelerce mahkeme kapılarında mesai yapıyor. cezanın caydırıcılığı vatandaşa onun için bence en akıllı yolu seçmiş

33
0
yanıtYanıtla
Anne:

Kesinlikle dogru bazi cocuklar bebekler icin alistigi battaniye onun dunyalari oluyor mumkun degil uyutamiyorsun butun gun agliyorlar, battaniye rengi kapkara bile olsa alip yikayamiyorsun cigligi basiyorlar.ancak uyudugunda sessizce alip yikiyorsun .

10
0
yanıtYanıtla
vtndaş:

adelet mülkün temelle dursun birgün

8
0
yanıtYanıtla
Muro 1:

MALESEF COCUKLARIN BOYLE COKDEGERLI ESYALARI VARDIR HIRSIZ DA ALISKANLIK YAPTIYSQ BATTANIYE VAY BASIMIZA GELENLER VIJDANSIZ HIRSIZ

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title