Haberler

Çocuğuna Simit Veren Kadının Parasını Çalan Adam Kameralara Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla cezaevi otoparkına lüks bir otomobil ile gelen yaşlı adam çocuğuna simit veren kadın ile bir başkasının aracından 30 bin 300 lira ve 3 cep telefonu çaldıktan sonra yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesine bağlı Kürkçüler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Haydar A. eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla birlikte lüks otomobiliyle Kürkçüler Cezaevi otoparkına geldi. Haydar A. daha sonra aracından inerek, park halindeki tutuklu yakınlarının otomobillerini kontrol etmeye başladı. Dikkat çekmemek için oğlunun ve eşinin elinden tutan şüpheli bir süre otopark içinde gezdi.

ÖNCE TEŞEKKÜR ETTİ, SONRA PARASINI ÇALDI

Daha sonra, otoparka gelen Sariye G. aracı park ederek tutuklu bulunan eşini ziyaret etmek için cezaevine giriş yaptı. Bu sırada Sariye G. otoparkta dolaşan Haydar A.'nın oğluna yemesi için simit verdi. Simidi alarak kadına teşekkür eden Haydar A. daha sonra Sariye G'nin aracının bagajında bulunan 30 bin lira ile 2 cep telefonunu çaldı. Çantayı kendi aracına koyan şüpheli başka bir otomobili gözüne kestirdi. Şüpheli aynı yöntemi kullanarak Aylin B.'nin aracından da 300 lira para ve 1 cep telefonu çaldı.

YAKALANAN ŞÜPHELİ ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından an be an görüntülendi. Daha sonra oğlu ve eşiyle lüks aracına binen şüpheli olay yerinden ayrıldı. Tutuklu yakınları ise ziyaret sonrası, soyulduklarını fark edince polisi aradı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin aracının plakasını tespit etti. Haydar A. kısa sürede yakalandı. Emniyete götürülen şüpheli buradaki sorgusunda suçunu kabul etti. Cep telefonlarını sulama kanalına attığını, çaldığı paranın bir kısmını harcadığını ve kalan 28 bin 200 liranın evde bulunduğunu söyledi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, eşi ise serbest bırakıldı. Polis, parayı sahiplerine teslim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

vatandaş:

Eyyyy Gazilerin şehri Antep eeey Kahramanların şehri Maraş eyyyyy Aşağılıkların şehri Adana

13
3
yanıtYanıtla
vanlı duman:

olay teksasdamı adanadamı olmuş

7
0
yanıtYanıtla
KIRKIZ:

Ulen, çocuk da çalıntı olmasın. . . ?! Herşey beklenir bu tiplerden. . . !!

4
0
yanıtYanıtla
ÜZGÜN ABİ:

insanmısınız canavarmı yoksa başka birşeymi

2
0
yanıtYanıtla
VAYBE:

ADAMI CEZAEVİ ÇEKİYOR HERHALDE. . . . ÖNÜNDE DOLANA DOLANA CEZAEVİNE GİRDİ SONUNDA. .

0
0
yanıtYanıtla
ANKARA:

MİLET İÇERİDE NASIL DIŞARI ÇIKARIZ DİYE DÜŞÜNÜYOR . . . BU DA KAPININ ÖNÜNDE DOLANIYOR NASIL İÇERİ GİRERİM DİYE . .

0
0
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

BEN ANLAMADIM CEZA EVINE ZIYARETE GIDIYORLAR ARABALARINDA 30 BIRI 300 BIN BIRI PARA VAR YANI BU PARAYLA NEDNE GEZIYOR INSANLAR BUNU ANLAMADIM BANKA VAR BANKA KARTI VAR ÖDEYECEK OLDUGUN YERE KARTINLA ÖDE OKADAR PARAYI NIYE TASIYORSUN YANINDA OLMADI BANLARDA KASA VAR KIRALAYIN SENLIK PARASI COK UZUZ EH ORAYA BIRAK PARANI YANINDA GEZDIRM DEMEKKI TÜRKIYEDE PARA VAR HERKESTE BENDE YOK BEN 30 BINLE 300 BINLE DAHA HIC GEZEMEDIM

0
0
yanıtYanıtla
oğlum cekgit:

adam 30 bin tl calmış yetmiyor , diger aractanda 300 tl götürmüş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title