Haberler

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar'dan çok konuşulacak paylaşım

Güncelleme:

Cinsiyet değiştirme operasyonuyla erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, son paylaşımıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Emret Komutanım'da canlandırdığı Foto Fato karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Rüzgar Erkoçlar,2013'te olduğu cinsiyet değiştirme ameliyatıyla magazin gündemine damga vurmuştu.

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANANLAR ARASINDA

Türkiye'nin Nil Erkoçlar olarak tanıdığı 2013'ten sonra cinsiyet değiştirdikten sonra Rüzgar adını alan oyuncu, sosyal medyada aktif olan ünlüler arasında.

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar çok konuşulacak paylaşım

FOTOĞRAFINA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Eylül 2015'te makyöz Tuğba Beyazoğlu ile aşk yaşamaya başlayan ve 2017'de evlenen Rüzgar Erkoçlar, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Bir markanın tanıtımı için poz veren Erkoçlar, fotoğrafıyla binlerce beğeni ve yorum aldı. Erkoçlar fit görüntüsüyle takipçilerinin gönlünü fethetti.

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar çok konuşulacak paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (50)

Biryorum:

Bu bir yönelim(!) Diye düşünenlere sesleniyorum. Lut kavmi de bu yönelim yüzünden helak oldu!!!Bir zahmet açip okuyun ne olur Kuran I.Topluca yanlışsınız ve bu yanlışta ısrar ediyorsunuz.olayı bu kadar basite alıp diğer insanların da bunu Kabul etmesini beklemeyin!!!

55
10
yanıtYanıtla
sanane:

sanane

yanıt1
yanıt6
mustafa pelit:

yine çıktı bir yobaz olmayan beyni ile yorum yapmış. bu yobaz çocuk istismarına ses çıkarmaz hırsızlığa ses çıkarmaz doğa ve hayvan katliamına ses çıkarmaz . kısaca yobaz işte

yanıt1
yanıt17
Küçük Cahil:

lut dakiler cinsiyet değişme yüzünden değil birbirlerini bademlemekden helak oldu. ;O zamanlar cinsiyet değişimi olayı yoktu. Öncelikle bi OKU. YARADAN RABBİNİN ADIYLA OKU. diye ilk ayet başlıyorya hani ha işte önce bi onu oku sonra gel boş yap yapabilirsen.

yanıt1
yanıt8
odunsavar:

mustafa pelit soyadından da belli olduğu üzere odun familyasındansın o dediklerin zaten ilk önce İSLAM da yasak yani senin anlıyacağın müslüman o dediklerini yapmaz yapan da müslüman değildir.

yanıt10
yanıt0
çamlıhemşin:

Mustafa PELİT çocuğun cinsiyet değiştirirse tepkin ne olurdu çok merak ediyorum, destek verirmisin ona acebaa. . .

yanıt7
yanıt3
Adınızı yazın:

Sırf çocuğum için girdim onun için yaziyorum. Bunu görünce ailelerede burdan bir faydam dokunur diye. Lütfen 6 cı sınıfdan itibaren çocukları aileleri ve öğretmenleri gözlemlesinler ben kızımı böyle durumdan uçurumun kenarından döndürdüm diye bilirim .Söylemek istemiyorum ama çocuklar denetlensin internet ve cep telefonlarina bakilsin benkizimin okulunu değiştirdim başıma gelmez demeyin bende çok güveniyordum. Birde yetkililere burdan çağrım bunlar gösterilmesin yassaklansın resmen özendiriyorlar.inanmazsanız araştirın Durum çok kötü

61
4
yanıtYanıtla
aynur:

Katılıyorum durum çok kötü çocuklarımızı bu ne üdü belirsizlerden korumak için devlet birşeyler yapmalı ama biz de birşeyler yaparak bu sapkın anlayışa karşı mücadele vermeliyiz

yanıt23
yanıt2
EBULHAYRLI:

BUNLARIN YÜZÜNDEN İKLİM DEĞİŞTİ YAKINDA KAFAMIZA DOLU YERİNE TAŞ YAĞACAK

41
15
yanıtYanıtla
Ali G:

Ahireti mahvolmuş dünyada kral olsa ne çıkar...

31
7
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title