Haberler

Otoyolda cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı kadın tarafından gasp edildi

Güncelleme:

Adana'da bir adam, otoyolda 50 lira karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı kadın tarafından gasp edildi. Adamın elini ısırarak kaçan kadın yakalanarak tutuklandı.

Adana'da, otoyolda cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı sürücü Necati N.'nin (20) cebindeki 515 lirayı alıp kaçan Semra E. (32) polis tarafından yakalandı. Necati N'nin yakalamak isterken elini ısırıp kaçan Semra E, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

50 LİRAYA ANLAŞTILAR

Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda aracıyla ilerleyen Necati N, otoyol kenarında bekleyen Semra E'yi görünce durdu. İkili cinsel ilişki için 50 liraya anlaştı. Bunun üzerine Necati N. aracını sağa çekip indi.

GASP ETTİ, ISIRIP KAÇTI

Ancak bir süre sonra Semra E, Necati N'nin cebindeki 515 lirayı alıp kaçmaya başladı. Necati N.'nin kendisini yakaladığı anda elini ısıran Semra E, kaçtı.

"SENİ DÖVDÜRÜRÜZ"

Bu sırada kadının, yakın bir yerde bekledikleri ortaya çıkan arkadaşları Hülya H. (39) ve Seda E. (21), Necati N.'nin yolunu kesip, "Takibi bırakmazsan, seni dövdürürüz" dedi. Bunun üzerine Necati N, polisi aradı.

BİRİ TUTUKLANDI, İKİSİ SERBEST

Bölgeye giden Gasp Büro Amirliği ekipleri, Semra E'yi, otoyol kenarında çaldığı 515 lirayla, diğer şüphelileri ise evlerinde yakaladı. Gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Semra E. tutuklanırken, Hülya H. ve Seda E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

ARES/DIES KRALI:

bilmeyenler için baştan diyelim, bu kadınlar Adanada Cono diye bilinir ve incirlik yolu yahut otoban civarında çalışırlar ve aslen hiç kimsenin tahmin edemeyeceği Erzurumdan 50 yıl önce Adanaya gelen 4 ailenin oluşturduğu Cono aşiretine mensuptur. . Adanada olan olayların yüzde 90 ı aslen adanalı değil sonradan gelen insanların olaylarıdır. . . ama cahil millet bilmez ve hemen yapıştırır. . yinemi adana diye. . evet yine adana ama yapan senin hemşerin. .

51
15
yanıtYanıtla
Haydaa:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, tarihi bastan yazip bizemi yutturacan cahil comar. Kabullenmek zor, anlayabiliyorum ama inkar edebilmek icin bukadar fanteziye gerek yok yavrum. Gercekleri kabullenin bir kere.

yanıt3
yanıt5
Talep var demekki:

Demek ki Adanada talep var :) Onlar adanalı değil diyorsun da diğer taraf nereli?

yanıt5
yanıt2
adanalıyık:

cahillik ne güzel şey herşeyi biliyosun yazı yazmayı öğren ne kadar pislik varsa adanadan çıkıyor

yanıt5
yanıt10
zeki tanalel:

ADAMSIN. . . . adanayı bozanlar adana dışından gelenlerdir. .

yanıt2
yanıt1
VATANDAŞ.:

erzurumdan adanaya göçmüş diyorsun da aga, millet yanlış anlıyor. evet erzurumdan gelmişler ama erzurumlu değil bunlar. hatta türkiyeli değilller. zamanında nüfus mübadelesiyle bulgaristandan getirtilmişler. az araştır. onları türkiyeye getiren ve bunlara kimlik verenlerin allah belasını versin.

yanıt9
yanıt4
Malatyalı:

Adananın yerli öz halkı 10 numara insanlardır sonradan gelen göçmenler her pisliği yapıyorlar

yanıt6
yanıt4
Bi aciklasan:

Erzurum niye unlu degil bu konuda o zaman?

yanıt5
yanıt0
denizlinin çocuğu:

helal sana kardeş.iyi özetledin.trakyada yaşayan adanalıyım..bizi ep bööle biliyorlar

yanıt2
yanıt1
DELİYÜREK:

Şaşırmadık çünkü ADANA!

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title