Haberler

Cinnet Getiren Genç, Kız Arkadaşının Evinde Katliam Yaptı: 3 Ölü

Güncelleme:

Manisa'da cinnet getiren genç, ayrıldığı kız arkadaşının evinde annesini ve kız arkadaşını öldürdükten sonra başına kurşun sıkarak intihar etti.

Manisa'da cinnet getiren genç, iddiaya göre ayrıldığı kız arkadaşının evinde annesini ve kız arkadaşını vurduktan sonra intihar etti. Kan donduran olayla ilgili soruşturma başlatılırken genç kızın babasının, olay esnasında eve uyuduğu belirtildi.

Olay, Manisa'nın Yunusemre ilçesi 75. Yıl Mahallesi 5381. Sokak'ta saat 12.20 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, tartışarak ayrıldıkları kız arkadaşı Rabia Bayram'ın (23) evine giden Tennur Ö. (31), kız arkadaşının annesi Fatma Bayram'la (48) tartıştı.

KIZ ARKADAŞINI VE ANNESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Tartışmada yanındaki silahla Fatma Bayram'ı vuran genç, dışarıya kaçan kız arkadaşının peşinden sokağa fırladı. Genç kızı da sırtından ve başından vurarak öldüren Tennur Ö., başına sıktığı kurşunla intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri 3 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cinnet Getiren Genç, Kız Arkadaşının Evinde Katliam Yaptı: 3 Ölü

BABA, OLAY SIRASINDA EVDE UYUYORDU

3'ü evde, 6'sı sokakta 9 kovan ve fişek ile intihar eden gencin yanında olayda kullanılan silah bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay sırasında baba Tuncer Bayram'ın evde uyuduğu öğrenildi.

Olay yerinden görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (53)

kimmi:

sevgili demek harama girmek demektir . yani yabancı erkeklerle ihtiyaç harici konuşmak haramdır.

21
16
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

ÇUKUR''un nesli bu yeni nesil. İftihar edebilirsiniz. ''Kafasına sıkmak'' hiç bu kadar kolay olmamaıştı bu ahlaksız diziler başladığından beri.

34
1
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

İmandır o cevher ki İLAHİ ne büyüktür. İmansız olan kirli yürek sine de bir yüktür. Farz edilsin ki çekilmiş vicdanlardanHAVFI YEZDAN ne irfanın kalır tesiri katiyyen ne vicdanın.

24
6
yanıtYanıtla
kimmi:

siz birini sevgili edinmek zorunda değilsiniz birini beğendiyseniz haber gönderirsiniz o da sizi istemeye gelir ve nişanlanıp nikahlanırsınız hepsi bu. bu sevgili edinmek te nedir böyle bu haramın ta kendisi dir.

16
9
yanıtYanıtla
Düzgün aile düzgün bireyler:

Bunlar hep sevgili aşk meşk işlerinden oluyor. Halbuki o kız o çocukla hiç tanışmasaydı yanı sevgili olup ''çıkmasalardı'' bunlar olmayacaktı. yanı demem o-ki sakın kimse ile çıkmayın sevgili olmayın!

14
11
yanıtYanıtla
Burası Düzce:

TV ve sosyal medya ile gençler ahlaksızlığa itiliyor ve bu normal gösteriliyor, normal karşılanıyor. İslamda yeri olman bir sistemin Müslüman hayatında da yeri olmaması lazım ama aksine sevgilisi olmayana, görücü usulu evlenmek ya da aile büyükleri vasıtasıyla tanışmak isteyene hatalıymış gibi bakılıyor.

yanıt7
yanıt0
YarıdaKalmaz:

Kimse boş yere kendini öldürmez onunda kendince geçerli bir nedeni vardır

3
19
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Hastalik belli recete de belli, Allahin ipine sarilan kurtulur. . .

18
3
yanıtYanıtla
MAHMUT:

He he ondan bütün islam ülkeleri çamur içinde debeleniyor, kan revan içinde değil mi _? Bütün ateist Norveç isveç Avrupa ülkeleri zengin ve rahat özgür, herkes oraya kaçmak istiyor.

yanıt1
yanıt2
Mehmet:

Hep şu tarihte amerikan Başkanı kenedinin şu sözleri aklıma geliyor diyorki bir aileyi bir sokağı bir mahalleyi bir şehri ve bir ülkeyi Allah korkusuyla bağlamadıktan sonra o memlekette askerin ve polisin nöbet tutması mantık dışıdır diyor kenedi çözüm ancak ve ancak insanları manevi yönden yetiştirmek başka yerlerde çare aramayın vallahi bulamayacaksınız o islam öyle bir dindirki diri diri kız çocuğunu toprağa gömen bir kavmi birbirine kardeş kılarak şereflendirdi düşünen anlar ne demek istediğimi

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title