Haberler

Chloe Loughnan ile aşk yaşadığı iddia edilen popçu Emre Kaya: Ben yengeci değilim!

Güncelleme:

Popçu Emre Kaya, Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile aşk yaşadığı iddialarını, "Görüştük ama aramızda bir şey olamaz çünkü ben yengeci değilim" sözleriyle yalanladı.

2014 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2 ay önce anlaşmalı olarak 5 yıllık evliliklerini bitirmişti.

Geçtiğimiz günlerde eski Survivor yarışmacısı Yiğit Marcus'la aşk yaşadığı iddia edilen Chloe'nin bu kez adı adı popçu Emre Kaya ile anılmaya başladı. Kaya, aşk söylentilerine "Ben yengeci değilim" diyerek son noktayı koydu.

SERDAR KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programında gündeme gelen iddiaya göre, popçu Emre Kaya'nın Chloe Loughnan peşinde olduğu dedikoduları eski eş Serdar Ortaç'ın kulağına gider. Serdar Ortaç'ın aşk iddiasının doğru olup olmadığını araştırması ise genç popçunun kulağına gider.

Chloe Loughnan ile aşk yaşadığı iddia edilen popçu Emre Kaya: Ben yengeci değilim!

"BEN YENGECİ DEĞİLİM"

Chloe Loughnan aralarında aşk yaşandığı söylenen Emre Kaya, 2. Sayfa programı aracılığıyla iddialar hakkında açıklama yaptı. Kaya, "Benim kulağıma gelen söylentiler beni çok rahatsız etti, ayrıca Chloe bekar bir kadın artık, bende bekarım, bizim görüşmemiz veya bir araya gelmemizden daha doğal bir şey de olamaz ama öyle bir şey olmadı zaten, ben yengeci değilim." sözleriyle duruma tepki gösterdi.

Chloe Loughnan ile aşk yaşadığı iddia edilen popçu Emre Kaya: Ben yengeci değilim!

Chloe Loughnan ile aşk yaşadığı iddia edilen popçu Emre Kaya: Ben yengeci değilim!

EMRE KAYA KİMDİR?

1985 yılında İzmir'da dünyaya gelen Emre Kaya, ilk kez henüz üç yaşındayeken müzikle tanışmış ve 'Cura' çalmaya başlamıştır. Katıldığı birçok müzik yarışmasında başarı kazanan Emre Kaya, yaklaşık olarak 16 yıldır müzik sektörünün içinde.

Chloe Loughnan ile aşk yaşadığı iddia edilen popçu Emre Kaya: Ben yengeci değilim!

Küçük yaşlarından beri ilgi duyduğu müzik alanında kariyerine geliştiren Emre Kaya, çok sayıda sevilen besteye imza atmıştır. Emre Kaya ayrıca, başarılı bir müzisyen olarak bağlama, keman, gitar ve klarnet enstrümanlarını çalıyor. Murat Dalkılıç, Bengü, Zeynep Dizdar, Niran Ünsal gibi ünlü isimlerle müzikal çalışmalar yapan Emre Kaya, 2009 yılında "Sana Güvenmiyorum" adlı parçasıyla Radyo Üst Kurulunun vermiş olduğu "yılın en iyi bestecisi" ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Chloe Loughnan ile aşk yaşadığı iddia edilen popçu Emre Kaya: Ben yengeci değilim!

2013 yılında "Teşekkür Ederim" adlı yeni bir albüm daha çıkaran Emre Kaya, aynı yıl Altın Kelebek'ten "Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı" ödülünü de aldı. Emre Kaya, 2014 yılın son aylarında çıkardığı son albümü "Apayrı" ile radyolarda en çok çalan erkek sanatçı ödülünü alırken bu albümle birlikte yılın en iyi popçu ödüllerinin de sahibi oldu.

Başarılı şarkıcı 5 ay önce çıkardığı Nefes adlı şarkısının klibiyle de dinleyicilerden övgü almıştı. Klipte sosyal olaylara yer verilmesi şarkıdan çok klibin ön plana çıkmasına neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Emre Kaya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

T.C:

Bu serdar kesin kuzey kore ajanı, gerçek ismide Tea Huyn Min Hoo

44
0
yanıtYanıtla
hahahaha:

Sen kesinlikle parodi yazarı olmalısın.

yanıt25
yanıt0
BİRİ:

Ah be serdarım keşke seni gerçekten sevebilecek çocuklarının anası olabilecek birisiyle evlenseydin

20
0
yanıtYanıtla
Avni:

aslı gelsene bebişim

14
0
yanıtYanıtla
DoNaTeLLo-BasRi:

YarabbiL Alemin evde kalmışlara Düdüklü tencere Seti banada Iphone Telefonu Nasip Eyle Allahım Aminnnnn.ddd

3
0
yanıtYanıtla
coni:

anne 1 baci 2 gerisine serbest sorun degil emre bosanmis zaten

1
2
yanıtYanıtla
Lotankor:

Yengeci değilse olsa olsa midyeci olur kalamarcı olur.

1
0
yanıtYanıtla
Ercan:

Bir kereden birsey olmaz ,

1
0
yanıtYanıtla
Keanukato:

Yengeci değil akrepci ise zehir enjekte edebilir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title