Haberler

Cezaevinden Çıkan Oyuncu Ufuk Bayraktar İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Ruhsatsız silah bulundurduğu için 6 ay 17 gün hapis cezası alan oyuncu Ufuk Bayraktar, tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi.

2007 yılında karıştığı bir kavgada babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurduğu gerekçesiyle yargılandığı davadan hapis cezası alan oyuncu, tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi.

YAZIN ÇEKİMLERE BAŞLANACAK

Cezaevindeyken yazdığı senaryo ile setlere döneceği konuşulan Ufuk Bayraktar, yeni filmi hakkında, "Hikayesini oluşturduğum ve cezaevindeyken dışarısıyla iletişim halinde çalışarak senaryo ekibi ile ilerlettiğimiz güzel bir senaryo oldu. Bir aksilik olmazsa yazın çekilecek, heyecanlıyız" dedi.

Cezaevinden Çıkan Oyuncu Ufuk Bayraktar İlk Kez Görüntülendi

"KALPLERDE ENGEL OLMASIN, BEDENDEKİ ENGELLER AŞILIR"

Otizim farkındalık haftası olduğunu hatırlatan muhabirlere şaşırtan bir açıklama yapan Bayraktar, "Kalplerde engel olmasın, bedenlerdeki engeller aşılır" cevabını verdi.

Cezaevinden Çıkan Oyuncu Ufuk Bayraktar İlk Kez Görüntülendi

KEYİFLİ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Eşi Merve Bayraktar ile Bebek'te yürüyüşe çıkan oyuncu keyifli halleri ile dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (18)

FIrat:

Arda niye iceriye girmedi

31
0
yanıtYanıtla
Tc:

Arkasında akp var niye hapse girsin onlara herşey serbest

yanıt0
yanıt0
yok:

Bu hapse giriyo, Arda silahi kullandi halde disarda?

19
0
yanıtYanıtla
BODRUMLU:

KAHVE POTU ÖNEMLİ ARKADAŞ KICINA DON GİYMEYİ UNUT KAHVE POTUNU ELİNE ALMADAN DIŞARI ÇIKMA

9
4
yanıtYanıtla
GARDİYANYUS:

2007 deki olayın cezası 2019 da verilmiş . GECİKEN ADALET ADALET DEĞİLDİR. Olsa olsa ; Adet Yerini Bulsun anlayışıdır.

10
3
yanıtYanıtla
ferat:

adamı mafya filminde oynatırsan silahda taşır füzede

7
5
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Kim bu Topcumu..?

4
7
yanıtYanıtla
adaydır kendisi:

istanbul büyükşehir belediyesi muhtar adayı. seçilirse ''herşekeşe benden çay'' sözü var. yalnız can''a yok didi

yanıt3
yanıt0
ARDA KOPÇA:

ADAYDIR KENDİSİ. . . . Bitiyorum ben bu geyik sayfasına. . . Terkedip terkedip yine yazıyorum, beni cezbediyor; gerçi AYPiM heryerde geziniyor ama olsun be, insan bir kere yaşarmış, ben de onu yaşıyorum. Sonum ha cehennem ha Silivri farketmez, yeter ki yazdığın gibilerini okuyabileyim. . . Sadece merakımdan: çaylar kekli mi keksiz mi?

yanıt0
yanıt0
ARAP ŞAMİLOV:

TÜRKİYEDE OYUNCULAR MAFYA FİLMİNDE OYNAYINCA BU HALE GELİYOR BEN DIŞARDAKİ DANGALAKLARI DÜŞÜNEMİYORUUM

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title