Haberler

Acılı Anne, Kızının Cesedini Kolundaki Dövmeden Teşhis Etti

Güncelleme:

Hatay'da geçtiğimiz hafta dere yatağında bulunan kadın cesedinin, 21 yaşındaki Rabia Ezer'e ait olduğu ortaya çıktı. Ezer'in annesi, kızının cesedini kolundaki dövmeden teşhis etti.

Hatay'da geçen hafta dere yatağında bulunan kadın cesedinin, ailesinin bir süredir kayıp olarak aradığı ve kolundaki kızının adının yazılı olduğu dövmeden teşhis edilen, 21 yaşındaki Rabia Ezer'e ait olduğu belirlendi.

Cesedin Kimliği Kolundaki Dövme Sayesinde Teşhis Edildi

GENÇ KADIN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Alınan bilgiye göre, 2 Ocak'ta kaybolan Rabia Ezer'e ulaşamayan ailesi güvenlik güçlerine kayıp başvurusu yaptı. Tüm aramalara rağmen Ezer bulunamazken, aile geçen hafta Reyhanlı ilçesinde bir dere yatağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kadın cesedinin kızlarına ait olabileceği ihtimali üzerine teşhise gitti.

Cesedin Kimliği Kolundaki Dövme Sayesinde Teşhis Edildi

KIZININ İSMİNİ KOLUNA DÖVME YAPTIRDI

Aile, uzun sürede suda kaldığı için tanınmayacak hale gelen kadının kolundaki "Ela" yazılı dövmeden cesedin kızlarına ait olduğunu belirledi. Anne Türkan Ezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rabia Ezer'in kolunda yazan "Ela" isminin torununun adı olduğunu söyledi.

Cesedin Kimliği Kolundaki Dövme Sayesinde Teşhis Edildi

"DEFALARCA ARADIM AMA KIZIMA ULAŞAMADIM"

Son olarak kızıyla kaybolduğu gün konuştuğunu anlatan anne Ezer, "Telefonda halimi hatırımı sorduktan sonra, bana gezmeye gitmek istediğini söyledi. Birkaç saat sonra aradığımda telefonu kapalıydı, defalarca kez aradım ama kızıma ulaşamadım. Ulaşamayınca karakola giderek durumu haber ettik." dedi.

Cesedin Kimliği Kolundaki Dövme Sayesinde Teşhis Edildi

"YAVRUMU ÖLDÜRÜLMÜŞ HALDE BULDUK"

Ezer, kızından iyi bir haber almayı umduklarını ancak hayal kırıklığı yaşadıklarını aktararak, şöyle devam etti:

"Dere yatağında bulunduğu yere vardığımızda ceset tanınmaz durumda çamur içinde ve çok kötü haldeydi. Onu daha sonra kolundaki çok sevdiği kızının adı Ela dövmesinden teşhis ettim. Yavrumu öldürülmüş halde bulduk. Kızıma bunları yapanlar en ağır cezaları çeksinler." dedi.

Baba Mehmet Ezer de kızının öldürülmesi olayıyla ilgisi olanların bir an önce bulunmasını istedi.

Bu arada, polis ekiplerinin olaya karışanların tespiti için araştırmasının sürdüğü öğrenildi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 9 Ocak'ta dere yatağında kadın cesedi bulunmuştu. İlk belirlemelere göre bıçaklanarak öldürülen kadının cesedi, kimlik tespiti ve otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Dürbünlü:

Ülkemizde çocuk yetiştirmek çok zorlaşmıştır,,,hükümet artık halka çocuk yapın demekten vazgeçmelidir.

18
8
yanıtYanıtla
Seren can:

Erkek milleti işte şaşırmadık en iğrenç emellerine alet ediyorlar 10 dakikalık zevkleri için işleri bitince eşlerine bile kötü davranan zihniyet türkiye 1 Hindistan 2 arap ülkeleri topu 3

12
4
yanıtYanıtla
muvah.:

cocuklarınızı az ile yetinmeyi ögretin elindekilerini en iyi şekilde kulanmayı ve harcamayı sonra fazlasını elde edicem diye yanlıs kişilerle tanısıp kendilerine ve sevenlerine yazik ediyorlar ailesi icin uzuldum ama altından tanıdık ve gayrimeşru hayat suren insan veya insanlar katili olarak cikacaktır

16
0
yanıtYanıtla
ERT:

Nasıl bulunsu Hatay''da 5 milyın suriyeli var.

5
1
yanıtYanıtla
Nehir:

Sende Suriyelisin herhalde, türkçeyi onlar gibi yazdığına göre...

yanıt10
yanıt1
46:

Allah rahmet eylesin ailesine sabirlar versin

5
0
yanıtYanıtla
bayım:

Yazık be ne istiyosunuz ulan bu garibanlardan

4
0
yanıtYanıtla
KARA:

ALLAH C. C rahmet eylesin zorla çalıştırılmış bir durum var bence işin içinde sevabı günahı boynuna . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title