Haberler

Cem Yılmaz'dan 70 Milyon Liralık Piyango Tweeti: Yoğunluktan İlgilenemedim!

Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 70 milyon liralık yılbaşı ikramiyesini kazanan kişinin henüz başvuruda bulunmadığı yönündeki açıklamasına, sosyal medya hesabından, "İş yoğunluğu yüzünden ilgilenemedim. En yakın zamanda uğrayacağım" yanıtını verdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 70 milyon liralık yılbaşı ikramiyesini kazanan kişinin henüz başvuruda bulunmadığı yönündeki açıklamasını esprili bir notla Twitter hesabından paylaştı.

70 milyonluk yılbaşı ikramiyesini kazanan kişi hala ortaya çıkmadı" başlıklı haberi Twitter hesabından paylaşan Yılmaz, "İş yoğunluğu yüzünden ilgilenemedim... En yakın zamanda uğriicam...Cocuklar eğlence amaçlı almışlar piyangoya karşı olduğum için de çekingen davrandım bu kadar olayın büyüceğini bilemedim pardon" diye yazdı.

Cem Yılmaz'dan 70 Milyon Liralık Piyango Tweeti: Yoğunluktan İlgilenemedim!

BÜYÜK İKRAMİYE SEYYAR BAYİDE SATILAN BİLETE ÇIKMIŞTI

Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürlüğü, 31 Aralık 2018 tarihli yılbaşı özel çekilişindeki 70 milyon liralık büyük ikramiyenin talihlisinin henüz başvuruda bulunmadığı ve ikramiyesinin ödenmediği bildirildi.

MPİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 31 Aralık 2018 tarihli yılbaşı özel çekilişindeki 70 milyon liralık büyük ikramiyenin Kadıköy Şubesi'ne sevk edildiği ve Ali Özçalımlı isimli Milli Piyango seyyar bayisine satılan "7615536" numaralı tam bilete isabet ettiği belirtildi.

Söz konusu biletin talihlisinin ikramiyesini almak üzere henüz Milli Piyango İdaresine başvuruda bulunmadığı ve ikramiyesinin idare tarafından ödenmediği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (11)

burak bey:

bu da artık güldürmüyo

7
2
yanıtYanıtla
ZIPIRCAN ZIPIR:

Cemcim halan ben uğramaz oldun

8
0
yanıtYanıtla
SERDARTURTT:

NE BU LA CEM CİM CUM HAYIRDIR. . . SIKI FIKI GİBİ. . . PARA VAR BUNDA PARA GANİ. . SENDE. .

yanıt2
yanıt0
gerçekten:

komik misin?

4
1
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZINIZ:

spor sayfasından nasıl geldim lan ben buraya ?

2
1
yanıtYanıtla
ADNYZNKI:

VALLA. . . NE HALİ VARSA GÖRSÜN. . . BİZDE SENİ MARSTA BİLİYORDUK . . . NEYSE KAHVEYE GEL. OKEYE. . FINDIKLISINA. . . SAHİL KIRAATHANESİ. .

yanıt0
yanıt1
Dert ettiği şeye bak:

Ver bileti ben çekeyim, zaten senin ihtiyacın yoktur. Gidip arabaya kadına harcarsın yine.

1
2
yanıtYanıtla
hokec:

devlet alır onu

1
0
yanıtYanıtla
Azrail dede:

O kazanan kişiyi çoktan temizlemişlerdir.

0
0
yanıtYanıtla
misafir:

piyango size her sene vuruyor zaten salak sinemadan anlamayan izleyici kitlesine sahip olduğunuz için kalitesiz yapıştır kopyala film serileri yaparak her sene milyonları götürüyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title