Haberler

Cellını Lp 6300 İle Masaj Keyfine Doyamayacaksınız

Güncelleme:

Türkiye'nin masaj koltuğunda lider markası Cellini, konforda sınır tanımıyor.

Cellini, masaj keyfini üst düzeyde yaşamak isteyenlere, LP 6300 modelini sunuyor. İlk kez ayak tabanlarında hareketli masaj ve yine ayak tabanlarında ultra vibrasyon özelliği sağlayan Cellini LP 6300, tüm gün yaşanılan stresi ve yorgunluğu üzerinizden atmanıza yardımcı oluyor.

Bir tür denge masajı olan High Effective Refleksiyoloji özelliği sayesinde, kullanıcının kendisini fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak iyi hissetmesini sağlayan Cellini LP 6300 ile kullanıcılar kaliteli ve huzurlu bir uyku şansına da sahip oluyor.

Cellini LP 6300; İlklerin Masaj Koltuğu

Ayak körük sistemi ile her boy uzunluğu için ayarlanabilen Cellini LP 6300, dünyanın dizlere de masaj yapabilen ilk masaj koltuğu unvanına sahip.

Cinsiyete göre masaj yapabilme özelliğine sahip ilk koltuk olma özelliğiyle de öne çıkan Cellini LP 6300, sizlere farklı bir masaj deneyimi yaşatmaya geliyor.

Baş bölgesinde bulunan etkili hava yastıkları sayesinde; alın, şakak ve enseye masaj yapabilen Cellini LP 6300; migren, baş ağrısı gibi rahatsızlıkları en aza indirgemeye yardımcı oluyor. Ultra kol masajı ile parmaklardan başlayıp, pazılara kadar kol masajı yapabilen, aynı zamanda göğüs kafesinden sarma özelliği ile de dünyada ilk olan LP6300 ile masaj keyfine doyamayacaksınız.

Çok Fonksiyonlu Bir Masaj Deneyimi

Cellini LP 6300, 6 Streching teknolojisiyle dünyanın en iyi esnetme-gerdirme ve pasif jimnastik imkanı sunan masaj koltuğu olarak öne çıkıyor. Hafızasında bulunan 6 farklı masaj programı sayesinde sadece tek tuşla yoğurma, ovalama, yumruklama, Shiatsu, İsveç, Thai, refleksoloji, kol ve kapama mesajları yapabilen LP 6300, weightless (ağırlıksız) masaj özelliğiyle de kendinizi çok dinç ve hafiflemiş hissetmenizi sağlayacak. Isı özelliği ile farklı bir masaj deneyimi sunan LP 6300, titreşim özelliğiyle de kan dolaşımına ve hücrelerin gelişimine yardım ediyor. Şık dizaynı ve led ışık sistemi ile size rengarenk ve keyifli bir masaj deneyimi sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title