Haberler

Çekmeköy Belediyesi'nin Projesi Altın Pusula Ödülüne Layık Görüldü

Çekmeköy Belediyesinin "Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler Projesi", Altın Pusula ödülü aldı.

Çekmeköy Belediyesinin "Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler Projesi", Altın Pusula ödülü aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen "Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri" sahiplerini buldu.

Çekmeköy Belediyesinin Sealed Air iş birimi Diversey Care iş birliğinde ilçedeki gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik yürüttüğü "Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler Projesi", Altın Pusula Ödülüne layık bulundu.

Törende konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Belediyemizin vizyonu genişletecek bu ödülü bize layık gören seçici kurula çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çekmeköy'deki yeme içme mekanlarının uygun hijyen standartlarına ulaşmasını ve gıda güvenliği koşullarına bağlı sürdürülebilir işletmeler olmasını hedefleyen Şeffaf Mutfak Projesi, sonraki süreçte proje kapsamında daha çok işletmeye ulaşarak, sertifika alan işletme sayısını artırmayı planlıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Sealed Air Çekmeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title