Haberler

Çarpışma Dizisinin Yeni Bölümünün Ön İzlemesi Yayınlandı!

Güncelleme:

Show TV'de ekrana gelen, finaline son 2 bölüm kalan Ay Yapım imzalı sevilen dizi Çarpışma'nın 23. bölümünün ön izlemesi yayınlandı.

Çarpışma dizisinin yeni bölümünün ön izlemesi yayınlandı. Zeynep'in parmağında yüzük gören Cemre'nin "O parmağındaki ne?" sorusuyla Zeynep'in, Kadir'le evlilik kararı aldığını açıkladığı heyecan dolu tanıtımda, Veli'ye gelen tehlikeli mesaj dikkat çekiyor. Cansız'ın Zeynep'i öldüreceğini anlayan Veli, telaşla Kadir'e ulaşmaya çalışırken çekilen bıçak gerilimi yükseltiyor. Cansız acımasız yüzünü bir kez daha gösterirken, Zeynep'e ne olacağı merakla bekleniyor.

ÇARPIŞMA'NIN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

''Çarpışma'nın Perşembe akşamı ekrana gelecek, nefeslerin tutularak izleneceği 23. bölümünün konusu şöyle; Kadir'in tetiği çekmekte tereddüt ettiğini gören Veli, yaptığı kötülükleri bir bir hatırlatarak kendisini öldürmesi için Kadir'i kışkırtır. Bu sırada Zeynep için zaman gittikçe daralmakta ve geçen her bir saniye onu ölüme bir adım daha yaklaştırmaktadır. Kadir, kontrolünü tamamen kaybetmek üzeredir ki son anda Zeynep'e ulaşabileceği bir yol açılır. Cansız, Zeynep'in yerini söylemese de, Kadir'i onun yanına götürmeyi kabul eder. Hızla yola çıkarlar ve Zeynep'in yanına gelirler. Cansız, imha edilmesi öylesine zor bir bomba düzeneği hazırlamıştır ki, Zeynep'ten sonra Kadir de Cansız'ın ölüm tuzağının içine düşer. Kadir ve Zeynep'in kurtulmaları artık tamamen şansa ve mucizelere bağlıdır. Veli, kaçma planları yapan Cansız'ı öldürmek için harekete geçer ve pusuya yatar. Beklediği fırsatı da yakalar ve Cansız'ın üzerine mermi yağdırır.

Çarpışma Dizisinin Yeni Bölümünün Ön İzlemesi Yayınlandı!

"ÖLÜM KAPIYI BİR KEZ DAHA ÇALACAK"

Diğer yanda Cemre cezaevine gider ve Demir'le yüzleşir. Kerem, Cemre'nin yine en büyük destekçisidir. Veli, İstanbul'dan ayrılmaya karar verir ve şehirle vedalaşmaya başlar. Ancak hiç beklemediği bir anda, hiç beklemediği birinden bir mesaj alır. Kan akacak, canlar yanacak ve ölüm kapıyı bir kez daha çalacaktır.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş'ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın'ın kaleme aldığı 'Çarpışma'nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Çarpışma Dizisinin Yeni Bölümünün Ön İzlemesi Yayınlandı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Uzaylı:

Aman aman ne kadar da önemli bir haber bu böyle vay canına yaaaaaa.

3
0
yanıtYanıtla
EMIR:

Rezl bir sacma sapan diziye benziyor. banane bu oyunculardan, hayati oyun bunlarin

0
2
yanıtYanıtla
mustafa coban:

bismillah

0
1
yanıtYanıtla
Güzi:

Reklam da yapsanız dizi tutmadı. Ah Behlül ah , o dizinin üstüne çıkamıdın . Bir sihir, büyü, bir sey vardı o dizide. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Çarpışma:

Artistlik etmeyin bir ben çarparım bir de rating çarpar haa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title