Haberler

Canlı Yayında Ortaya Çıkan Cinayetin Zanlısı, FETÖ İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ortaya çıkarılan Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat G'nin FETÖ itirafı herkesi şaşırttı.

Vahşi bir cinayete kurban giden ve Antalya Varsak bölgesinde cenazesi bulunan 82 yaşındaki Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat G. FETÖ itirafıyla izleyicileri şaşırttı.

10 MİLYON DOLAR VERDİLER

Vahşi bir cinayete kurban giden ve Antalya Varsak bölgesinde cenazesi bulunan Asım Bayram cinayeti ile ilgili zanlıların verdiği ifadeler gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında 82 yaşındaki Asım beyin katil zanlılarından Murat G.'nin daha önce işlediği cinayet ile ilgili verdiği bilgiler ise stüdyoda şok etkisi yarattı. Murat G. daha önce işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini 10 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını belirtti. Asım beyin katil zanlısı Murat Güneş'in daha önce ifade verdiği savcının FETÖ ile bağlantısı olduğunu belirtmesiyle Asım Bayram cinayeti bambaşka bir konuyu da aydınlatmaya yüz tuttu.

Canlı Yayında Ortaya Çıkan Cinayetin Zanlısı, FETÖ İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

"AZMETTİRİCİM ÇOK ÜNLÜ BİRİ"

Bu gün canlı yayında Müge Anlı, Asım Bayram'ın katil zanlılarından Murat G.'in emniyet güçlerine verdiği ifadeyi açıkladı. Anlı "Gözaltındaki sorgulama sırasında Emniyet yetkilileri çok önemli bir bilgiye daha ulaştı. Şimdi bu bilginin içeriğini emniyetten almadım çünkü bize de daha önce anlatmıştı zanlı Murat. zanlı Murat daha öncede bir cinayetten ceza evinde yatmıştı. Hatta bizim ile yaptığı röportajda 'Ben cinayet işledim hapisten çıktım ama artık bir oğlum var bir daha ceza evine girmek istemiyorum suça bulaşmadım' demişti. Murat'a emniyet yetkilileri daha önce işlediği cinayet ile ilgilide bir takım sorular soruyorlar. Murat o cinayeti de anlatıyor ve diyor ki "Ben o cinayetin kiralık katiliydim. Bir azmettiricim vardı. Üstelik o cinayetin ardında tam 12 milyon yatıyor. Azmettiricim ise Türkiye'nin çok yakından tanıdığı çok ünlü biri." açıklamasını yaptı.

Canlı Yayında Ortaya Çıkan Cinayetin Zanlısı, FETÖ İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

"DAHA ÖNCEKİ SAVCI ŞU ANDA TUTUKLU"

Müge Anlı, "Ben o kişiyi açıklayamayacağım ancak sayın savcı iddianamesini açıkladığı zaman Türkiye çok uzun bir süre konuşacaktır diye düşünüyorum. O dönem yargının bir kısmını ele geçiren terörist güçlerde vardı. Murat o dönemde savcıya anlattım ama savcı bunu hasır altı ettiğini iddiasında bulunmuş. Daha önceki savcı ise şuanda tutuklu." olduğunu söyledi.

Canlı Yayında Ortaya Çıkan Cinayetin Zanlısı, FETÖ İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

"HEPİMİZ ÖLECEĞİZ"

Asım Bayram'ın Adli Tıp kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandı. Cenazeyi ise Asım Bayram'ın oğlu Mevlüt Bayram aldı. Mevlüt Bayram burada yaptığı açıklamada" Görevimiz asli görevimiz babamız yani. Ölüm hak hepimiz öleceğiz yani. Üzüntümüz büyük ama yerini sevinç alıyor yani beterin beteri var diyorlar ya hani. Bulunmasına sevindik. Mezarı olacak herkes gibi. Bizde gideceğiz bayramlarından sonra mezarına" dedi. Öte yandan Asım Bayram'ın cenazesi bu gün Isparta'daki köyünde toprağa verildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Müge Anlı 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (17)

Sabri Bay:

Turkiyde 12 milyon dolara oldurulecek kim var. Klasik buyuk yalanin alicisi buyuk olur teknigi

17
2
yanıtYanıtla
uzaya çıkıyoruz uzaya derken kaldık yaya:

Bıktık bu saçmalıklardan .

14
3
yanıtYanıtla
SENSİN SEN:

hangisi saçma. . . .

yanıt2
yanıt5
......:

İnsanlar paramparça edilip öldürülüyor program sayesinde bulundu cesedi. Ne uzayından bahsediyorsun öldürülüp duruyor insanlar kuş beyin.

yanıt0
yanıt0
Kemal Saydan:

kisa yoldan sohret olmanin, bir iftira ile pazarlik yapmaninin hesabini yapiyor.

13
3
yanıtYanıtla
01:

palavra palavra palavra.

8
5
yanıtYanıtla
Jxhx:

Iyi de Asim Bayram kimki bir ünlu azmettiriyor. Bu ne sacmalik. Dalgami geciyor bu. Kafasi gidik

4
9
yanıtYanıtla
öyle diyor:

asim bayramdan once isledigi cinayetin azmettiricisi unlu biriymis ,

yanıt1
yanıt1
Sema:

Yalana bak 10 milyon dolar, sayı saymayı bilmiyorlarmı, millet 10 bin lira içinde adam öldürüyor

7
0
yanıtYanıtla
Mümü:

Benim de aklima ilk Gülben geldi İnan’ın ki tarihleri bile bilmiyordum

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title