Haberler

Caner Erkin, Swarovski Taşlı Ayakkabısıyla Dikkat Çekti

Güncelleme:

Ünlü futbolcu, en az eşi Asena kadar ilginç giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Erkin önceki gün Swarovski taşlarla süslenmiş özel yapım ayakkabılarıyla görüntülendi.

Fenerbahçe'nin milli sol beki Caner Erkin, en az eşi Asena kadar ilginç giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Erkin önceki gün Swarovski taşlarla süslenmiş özel yapım ayakkabılarıyla görüntülendi.

Sezon başında Fenerbahçe ile olan sözleşmesini yeniledikten sonra Avrupa'ya gitme ihtimali ortadan kalkan ve sarı-lacivertli taraftarlara derin bir "oh" çekmesine neden olan Caner Erkin, eşi Asena kadar ilginç kıyafetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Fenerbahçeli yıldız futbolcu, önceki gün Swarovski taşlarla süslenmiş özel yapım ayakkabılarıyla görüntülendi. Swarovski taşlarla süslenmiş özel yapım ayakkabısını görenler şaşkınlığını gizleyemezken sosyal medyada "Erkek adam böyle ayakkabı mı giyer" diye yorumlar yapıldı.

YILIN EN KÖTÜ ÇİFTİ

Best FM'in programcılarından Yasemin Şefik, her senenin sonunda "Yılın en kötüleri" anketi yapıyor. Bu yıl "Yılın en kötü çifti" Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ve eşi Asena Erkin seçildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla beraber bir restaurantta otururken bayılan ve acilen hastaneye kaldırılan Caner Erkin'in yapılan tetkikler sonucunda önemli bir rahatsızlığı olmadığı, muhtemelen mekanda bulunan kömür tozundan zehirlendiği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Swarovski Spor Haberler

500

Yorumlar (59)

Halil Mobil-IOS:

Allahım kimseyi yokluktan varlığa düşürmesin

28
0
yanıtYanıtla
A.YILDIRM:

FB li ise yakışır ayollll size ne canıııım

18
4
yanıtYanıtla
ahmet:

ALLAH ıslah etsin sapıttılar para çok olunca napcanı bilmiyorlar o ayakkabının parasıyla bir hayır yapsaydın da kendini rezil etceğine vezir etseydin karaktersiz bittin artık benim gözümde şu fenerde azizden bi kurtulamadı ya onun eseri bunlar hep.

15
4
yanıtYanıtla
murat ercanMobil-ANDROID:

Bu kadar yoksulun olduğu yerde yaptığı terbiyesizlik

16
1
yanıtYanıtla
HARBİ:

HEP O SİBEL CANIN OĞLAN ÇOCUĞU YÜZÜNDEN BOZULDU GİYİM TARZLARI.

16
0
yanıtYanıtla
Cesur kaan Mobil-IOS:

Belden aşağsı Paris hilton??

15
1
yanıtYanıtla
şişman:

Ayyyyyyhhhhh ayolllllll bu canermi nebu böyleeeee ıhhhhhhhh

14
2
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Gayet şık hem insanların özel hayatları ile ilgili yorum yapmayın ön yargılı davranıyosunuz

3
12
yanıtYanıtla
Kale1903Mobil-IOS:

Paranla rezil olmak bu olsa gerek

14
1
yanıtYanıtla
AzzMobil-IOS:

Sow'la öpüştüğünde şüphelenmiştim

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title