Haberler

Yakışıklı oyuncu Can Yaman ve rol arkadaşı Demet Özdemir'in aşkı belgelendi

Güncelleme:

Aşk yaşadıkları söylenen Erkenci kuş dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman, tatil fotoğraflarını paylaştı. Çiftin art arda yükledikleri fotoğraflardaki manzara detayı ise ikilinin birlikte olduğunu kanıtlamış oldu.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'un başrol oyuncuları Can Yaman ve Demet Özdemir, dizilerinin final yapmasıyla soluğu tatilde aldı. Uzun süredir aşk yaşadıkları konuşulan çift, iddiaları bir türlü kabul etmedi ancak tatil fotoğraflarıyla aşkı belgelemiş oldular.

ART ARDA FOTOĞRAF YÜKLEDİLER

İlk olarak Can Yaman, köpeğiyle beraber yüzdüğü videoyu Instagram hesabından paylaştı. Demet Özdemir de Yaman'ın ardından Instagram hesabına kendi fotoğrafını yükledi. Bu iki paylaşımdaki ayrıntı ise takipçilerin gözünden kaçmadı. İkilinin paylaşımlarında dikkat çeken ayrıntı ise manzara oldu.

MANZARA DETAYI AŞKI BELGELEDİ

Sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı yaptıkları paylaşımlarda manzaraların aynı olması ikilinin Marmaris'te beraber tatil yaptıklarını ele vermiş oldu.

Yakışıklı oyuncu Can Yaman ve rol arkadaşı Demet Özdemir aşkı belgelendi

Yakışıklı oyuncu Can Yaman ve rol arkadaşı Demet Özdemir aşkı belgelendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Özdemir Can Yaman Star Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

MAKIF:

İşiniz gücünüz yok bunları mı araştırıyorsunuz. Şu araştırma gücünüzü ilime harcasanız atomu parçalamıştınız.

135
3
yanıtYanıtla
#Yorumcu:

Demet özdemir o yıl kiminle dizi çekiyorsa onunla beraber çıkıyor bu değişmeyen bir şey

59
9
yanıtYanıtla
...:

ailelerinin bile umursamadığı hayatları, bizim millet için aş ekmek su gibi ihtiyaç olmuş, bu haberden sonra başımız göge erecekmi acaba herkese hayırlı işler. . . .

57
3
yanıtYanıtla
reel cebir:

peki kütle numarası toplamını veren atom içerisindeki parçacıkların ismi neydi, bunu söylermisiniz?

29
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

proton, nötron, elektron mu REEL CEBİR? (En son lise 1''de fizik gördüm yanlışsa affola)

yanıt16
yanıt0
yine mi adana diyen adam:

ortalik manyak doldu

yanıt13
yanıt2
jkç:

Başka ülkede yaşayamam

yanıt2
yanıt0
Mon:

Proton nötron. 3 adet kuark. Noldii???

yanıt6
yanıt1
CAN Y.:

Evet aylardır takip edip bekledigimiz haber yayınlandı. Alkışlıyoruz bu detayı bulan haberci arkadaşımızı. . Ülke yaşanılmayacak hale gelmiş sen can yamanın detayını bulmuşsun, bence ne söylesem boş. Yazık. . .

26
1
yanıtYanıtla
MUTLU OLUN HEP.....:

UMARIM MUTLU OLURLAR ÇOK BEĞENİYORUM BU ÇİFTİ MUTLULUKLAR DİLEMEK DÜŞER BİZE

13
14
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title