Haberler

Can Yaman, "cast ajansı" iddiasına Instagram'dan paylaştığı yeni görüntülerle yanıt verdi

Güncelleme:

Bir televizyon programına konuk olmak için İspanya'ya giden Can Yaman, binlerce hayranı tarafından karşılanmıştı. Yaşanan izdihamın ardından karşılamaya gelenlerin cast ajansı tarafından getirildiği iddia edilmişti. Yakışıklı oyuncu ise iddialara Instagram hesabından paylaştığı görüntülerle yanıt verdi.

Başrolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisi İtalya ve İspanya'da büyük ilgiyle izlenen Can Yaman, bir televizyon programına katılmak için geldiği İspanya'nın başkenti Madrid'de yaklaşık 2 bin İspanyol hayranı tarafından karşılandı. Sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla Yaman'ın Madrid'e geleceğini öğrenen çok sayıda İspanyol, sabah erken saatlerde terminale gitti. Yaşanan izdiham nedeniyle Can Yaman sosyal medyada gündem oldu.

Can Yaman, 'cast ajansı' iddiasına Instagram'dan paylaştığı yeni görüntülerle yanıt verdi

"KÖTÜ NİYETLİ İNSANLARA CEVABIMDIR"

Ancak karşılamaya gelenleri cast ajansının yönlendirdiği iddiaları da ortaya atıldı. Can Yaman ise Instagram hesabından havalanında yaşanan izdihamın yeni görüntülerini paylaştı. Can Yaman paylaşımına "İspanyol Hello dergisi Hola'nın paylaştığı bu video bütün kötü niyetli insanlara cevabımdır" notunu yazdı.

Can Yaman, 'cast ajansı' iddiasına Instagram'dan paylaştığı yeni görüntülerle yanıt verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Can Yaman İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

temel:

o degil de orda bekleyen kadinlar neyi bekledi onu tam anlamadim evini temizlese yemek yapsa aiesine baksa daha cok iyi olur idi her geleni bekleyen tipler ise dunyanin sonu geliyor

7
6
yanıtYanıtla
konyalı kadın:

Katılıyorum size cok haklısınız. .

yanıt2
yanıt0
Ae:

Hepsi evde kalmış erkek meraklısı. Koca topluluk içinde bir tane statüsü yüksek olan, kendini bilen, iyi bir ailede yetişmiş, sevgilisi olan, tipi düzgün kendini bilen, cool takılan bir insan evladı göstersin. Ne yani can yamanı gördün de Ne oldu seni nikahına mı alacak ertesi güne? Rezillik.. Gece Gece sinirimi bozdunuz

3
6
yanıtYanıtla
corci:

cast olayı yok, karılar hakkaten bu adama hasta durumda. burada saçma diye izlemiyorum ama cihan-ı hümayun da bu diziler kat-i yet ile izleniyor.

7
1
yanıtYanıtla
Caner:

Cakma sanalcilar

4
3
yanıtYanıtla
KARTAL:

şeyma nın ikinci kitabı ne zaman çıkıyor. . aleyna bu hafta abuk sabuk video veya resim ne zaman paylaşacak.

3
0
yanıtYanıtla
EKSPER:

Dizileri o ülkede izleniyor mu? O ülkeye dizi satışı yapılmış mı ona bakarım. Eğer yoksa o zaman cast ajansı tarafından getirildi denir.

1
1
yanıtYanıtla
Hamza:

Millet işsiz ve deli, .

1
0
yanıtYanıtla
buse:

fenomenler ve güzellik yarışmasında dereceye girenler oyuncu oluyor. . yıllarca okul okuyup tiyatro yapanlar iş bulamaz . İVANA SERT şarkıcıyım diye ortalıklarda gezinir. . HAYAT NE GARİP

1
0
yanıtYanıtla
smz:

can yaman ve aleyna tilki haberlerinden gına geldi. . . . . . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title