Haberler

Yaşlı Adam, Kendisini Dolandıran Genç Kadını Defalarca Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Bursa'da yaşlı adam, 50 bin lirasını dolandıran fuhuştan aranan genç kadını defalarca bıçaklayarak öldürdü. Kadının yakınları tarafından linç edilen adam ise hastaneye kaldırıldı.

Bursa'da yaşlı bir adam, kendisini dolandıran, fuhuştan suç kaydı bulunan kadını bıçaklayarak öldürdü. Öldürülen kadının yakınları yaşlı adamı linç etti.

YAŞLI ADAM KENDİSİNİ DOLANDIRAN GENÇ KIZLA KAVGA ETTİ

Olay Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi Ankara yolu üzerinde meydana geldi. Gece saatlerinde Ankara yolu üzerinde kendisini 50 bin TL dolandırıldığı iddia eden 63 yaşındaki Doğan Sönmez ve 28 yaşındaki Hülya Büyükkaplan isimli şahıslar kısa süreli tartışmanın ardından kavga etmeye başladı.

Yaşlı Adam, Kendisini Dolandıran Genç Kadını Defalarca Bıçaklayarak Öldürdü

KADINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN YAŞLI ADAM KAÇTI

Kavga esnasında Doğan S. isimli şahıs belinden çıkardığı bıçak ile Hülya B. isimli şahsı karnından ve göğsünden bıçakladı. Kavganın ardından Sönmez olay yerinden koşarak uzaklaştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler durumu ağır olan Hülya B.'yi hastaneye kaldırırken yaralı kadın yolda hayatını kaybetti.

KADININ, FUHUŞTAN SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Ambulansta kalp masajı ile hayata geri döndürülen Hülya B. kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. 2 saat süren ameliyatın sonucunda Büyükkaplan hayatını kaybetti. Ayrıca Hülya B.'nin ise fuhşun çeşitli suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

ÖLEN KADININ YAKINLARI ADAMI LİNÇ ETTİ

Hülya Büyükkaplan'ı bıçaklayıp olay yerinden koşarak kaçan Doğan sönmez olay yerine yakın bir yerde Büyükkaplan'ın yakınları tarafından yakalandı. Hayatını kaybeden kadının yakınları Sönmez'i linç edip olay yerinden uzaklaştı.

YARALI BULUNAN ADAM HASTANEYE KALDIRILDI

Çevrede araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri Sönmez'i elinde bıçak yaralı bir halde buldu. 63 yaşındaki Doğan Sönmez Muradiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

500

Yorumlar (19)

Erdeniz:

Paralarım ayakkabı kutusunda onları kimseye vermem, KANDIRAMAZSINIZ beni, , , , ,

84
8
yanıtYanıtla
akp kadar başınıza:

taş düşsün. kadın akpli diye mi adamı dolandırdı. pes vallahi. herşeye AKP kılıf ediyorsunuz?

8
68
yanıtYanıtla
REMZİ:

KARDEŞİM APTAL İNSAN ÇOK NAPARSIN. SUÇU NEREYE ATACAĞINI BİLEMEYEN GERİZEKALI DOLU ÜLKEDE. .

yanıt8
yanıt0
TESLA:

bu kadınlar çok tehlikeli bu zamanda iyi tanımadığınız kadınla evlenmeyin yoksa malınızı paranızı huzurunuzu sağlığınızı herşeyinizi kaybedersiniz şuan art niyetli çoğu kadın evliliği rant ve dolandırma gelir kapısı olarak görüyor aman ha

64
0
yanıtYanıtla
YAZIK:

DİNİ İSLAM OLAN VE FUHŞUN HARAM OLDUĞUNU BİLDİĞİ HALDE BU DEVLET NEDEN HALA FUHUŞ YAPILAN YERLERE RUHSAT VE İMKAN TANIYOR. KADIN VERGİSİNİ VERİNCE FUHUŞ HELAL MI OLUYOR. NE BİÇİM BİR İSLAM DEVLETİ

57
2
yanıtYanıtla
TESLA:

dinimizde süresiz nafaka yok devlet bunuda biliyor ama ses yok keza dinimizde kadının da erkeğinde yeri bellidir ama devlet kadını aldı erkeğin üstüne çıkarttı yani yaratıcının buyurduğunun tam aksi yapıldı

yanıt0
yanıt0
Akademisyen:

Su testisi su yolunda kirilir. Kimse sanirim bu tarz bir kadin cinayetine uzulmez ! Dolandiricilardan nefret ediyorum. Cok milletin canini yaktilar !

53
1
yanıtYanıtla
türkoğlu:

şeytan insana zarar veremediği zaman arıya kadın sokarmış. kadında şeytana elaman olmasaydı yazık olan adama olmuş

47
2
yanıtYanıtla
BAHAR:

AZGIN TEKE OLE BKA PISLIGE BULASIRSAN BOLE KATIL DE OLURSUN LINC DE EDILIRSIN BASINA GELEN PSIMIS TAVUGUNKINE GELMEMISTIR AMA HAKETMISSIN KAC YASINDAN GENC KIZ SENIN TIPINE BAKACAK DEGILDI HERALDE APTAL

6
41
yanıtYanıtla
Kaan:

gebersin

41
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title