Haberler

Burcu Gönder Biyografisi

Burcu Gönder
Doğum Tarihi7.02.1983

Burcu Gönder Kimdir ?

Burcu Gönder (d. 7 Şubat 1983, İstanbul), Türk oyuncudur. 2001 senesinde İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesine girmiştir. Aynı sene İstanbul Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezinde bulunan tiyatro topluluğuna katılmıştır. Bu toplulukta iki sene eğitim aldıktan sonra 2003 senesinde Ayışığı Sanat Evi Tiyatro Topluluğu'na katılmıştır. Tuncer Cücenoğlu‘nun “Çıkmaz Sokak” isimli oyununda yer almıştır.

Televizyonda yayınlanan “Sihirli Oda” ve “Altın Çocuk” isimli filmlerde de kamera karşısına geçmiştir. 2004 senesinde Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Atölye oyuncu kadrosuna dâhil olmuştur. Bir döneme damgasını vuran “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı tiyatro programında rol almıştır.

Özel hayatı
Burcu Gönder, 19 Kasım 2015 günü “Çok Güzel Hareketler Bunlar” isimli tiyatro programından arkadaşı olan Bülent Emrah Parlak ile dünyaevine girmiştir. Bu evliliğinden 30 Mayıs 2016 günü Lisa isminde bir kızları dünyaya gelmiştir. Bülent Emrah Parlak'ın, eşi Burcu Gönder’e ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığı iddia edilmiştir. Ancak Bülent Emrah Parlak bu haberleri yalanlamıştır. Öte yandan Gönder, tedbir kararına gerek olmadığını anlaşmalı bir şekilde ayrılacaklarını belirtmiş ve 2020 yılında boşanmışlar
Neşeli Hayat

Hükümet Kadın

Hükümet Kadın 2

Eski Köye Yeni Adet

Bir Demet Tiyatro

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Eğlendirme Dairesi

Anasının Oğlu

Analı Oğullu

3G Geldim Gördüm Güldüm Show

Ağlama Anne

title