Haberler

Bülent Serttaş'ın Abisi Yalçın Serttaş'tan Kardeşine Sitem: İki Elim Yakasında Olacak

Güncelleme:

Usta sanatçı Bülent Serttaş ile abisi Yalçın Serttaş birbirine girdi. Abi Serttaş, kardeşine "İki elim ölene kadar senin yakanda olacak." diyerek sitem etti.

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş ile abisi Yalçın Serttaş'ın arası açıldı. Sanatçının abisi, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak kardeşine sitem etti.

"ÇOCUKLARIMIN RIZKINI HARCAYARAK ONU MEŞHUR ETTİM"

Abi Yalçın Serttaş, telefonla bağlandığı programda kardeşine şu sözlerle sitem etti: "Ben servetimi hayatımı çoluğumun çocuğumun rızkını harcayarak onu bu işe başlattım, şöhret yaptım. 7-8 senedir beni bir telefonla bile aramadı. Ben üzüntüden hastalandım. 4,5 sene hastanede yattım. Kimse yaşadığıma bile inanmıyor. Bazı konular oldu telefon açıyorum cevap vermiyor.

Bülent Serttaş'ın Abisi Yalçın Serttaş'tan Kardeşine Sitem: İki Elim Yakasında Olacak

"HASTANEDE YATARKEN YANIMA GELMEDİ BİLE"

Bana '5 bin lira gönder' dedim 'Sen bana emir mi ediyorsun' dedi bende 'Sana emir ediyorum' göndereceksin dedim. Allah var gönderdi. Allah insanı kaldırır da yok da eder. Benim hastalığımda çok param gitti. Ben hastanede yatarken yanıma gelmedi aramadı bile. Hastalıktan 110 kilodan 48 kiloya düştüm.

"BÜLENT'İN HAYATINI ÇOK KURTARDIM"

38 senede ben ona mesela 75 ya da 100 bin liralık desteği oldu. Onun hayatında benim çok emeğim var. Ben bunun hayatını çok kurtardım. 'Abi şöhret olsam evin kralının alacağım, sana lokanta açacağım' derdi. Benim durumum çok iyiydi şimdi de iyi benim bir şeye ihtiyacım yok ama ben inat üzerine ondan para istiyorum. Ben istemeden onun 'Sen ağır hastalık geçirdin bir şeye ihtiyacın var mı?' diye sorması lazım.

Bülent Serttaş'ın Abisi Yalçın Serttaş'tan Kardeşine Sitem: İki Elim Yakasında Olacak

"BU DÜNYADA VE ÖBÜR DÜNYADA İKİ ELİM YAKASINDA"

Çok kötü olduğum bir zamanda yanıma geldi 'Seni Amerika'ya götüreceğim' dedi ama oda yalan. Beni arayıp sorsaydı aramız kötü olmazdı. Affetmek Allah'a mahsustur ama benim içim çok dolu. Çok kırgınım. Bu dünyada da öbür dünyada iki elim yakasında olsun. Ben çocuklarımın gelecek rızkını ben ona yatırdım. Bir günde bana yardımcı olmak için benimle konuşmadı.

"TELEFONLARIMI AÇMIYOR"

Biri bana 'Kardeşin seninle ilgileniyor mu?' dediğinde yalan söyleyerek evet ilgileniyor ama benim ihtiyacım yok diyordum. Yaptığım paylaşımlardan dolayı beni bir kere aramadı bile. Arıyorum telefonu açmıyor. En son mahsustan 4 ay önce para istedim o zaman konuştuk. En ağır hastalığımda 7 yıl beni aramadı. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Serttaş Cep Telefonu Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

KUTLU:

Bayım sen kardeş görmemişsin. Bu dünyada kardeş bozuntusu ne şerefsizler var. Onlarla kardeş olsaydın , onların kardeşliğinden değil insan olduğundan utanırdın. Şerri yoksa haline şükret.

14
0
yanıtYanıtla
Melis:

Bu anlattiklarinin hepsi bizde mevcut kime kime sikayet edeceksin

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

Bülent Serttaş kim düğün salonları ünlülerinden mi ünlü olarak tanımıyorum bile. .

12
1
yanıtYanıtla
MASALI:

Sen uzayda mi yasiyorsun

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

Uzayda yaşıyordum baktım hayat yok uzay topraklarını satıp Ay''a geçtim. .

yanıt0
yanıt0
ALAYLI:

Paşalı dünyadan uzaya gitmek öyle kolaymı ki sallıyorsun. .

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

ALAYLI kolay tabii ki dünyadan uzaya tek vesait Haremden saat başı füze kalkıyor

yanıt0
yanıt0
ADIUNZYKİİ:

valla ne haliniz varsa görün beni karıştırmayın. PAŞALI HAKLIDIR. ben baklavasına maça gidiyorum.

yanıt0
yanıt0
Nankör kedi:

Amannn sanki herkes birbirine çok hayırlıda bugune kadar yardımcı olduğumuz bütün akrabalar maaş almaya başladıkları gibi bizi unuttular özellikle okuyup meslek sahibi olanlar demekki para adamı bozarmış

9
0
yanıtYanıtla
Mehmet Aslanyavrusu:

hayırsız kardeş istemiyoruz. Allah tan benim kardeşlerim hayırlı. Allah tüm hayırlı kardeşlerden razı olsun.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title