Haberler

Buket Aydın'ın Gerilim Yaşadığı İddia Edilen Güvenlik Görevilileri İşten Atıldı!

Güncelleme:

Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın, 26 Nisan Cuma günü yayına çıkmamıştı. Buket Aydın'ın "Bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalıştığı fakat kanal güvenliği tarafından zorla dışarı çıkarıldığı iddia edilmişti.

Demirören Medya Grubu'nun güvenlik şirketini değiştirmesi akıllara sunucu Buket Aydın ile güvenlik görevlileri arasında yaşandığı iddia edilen stüdyodan çıkarma olayını getirdi.

STÜDYODAN ATILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın, 26 Nisan Cuma günü yayına çıkmamıştı. Buket Aydın'ın "Bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalıştığı fakat kanal güvenliği tarafından zorla dışarı çıkartıldığı iddia edilmişti. O gün Kanal D Ana Haber'i CNN Türk'ün haber sunucusu Semiha Şahin sunmuş, Buket Aydın da Kanal D'ye geri dönebilmek için Ankara'dan birilerini araya soktuğu konuşulmuştu. Ardından Buket Aydın tekrar Kanal D Ana Haber'i sunmaya başlamıştı.

BUKET AYDIN MI SEBEP OLDU?

Demirören Medya Grubu yeni bir güvenlik şirketiyle anlaştı. Dolayısıyla Buket Aydın'ı zorla dışarı atan güvenlik görevlileri artık Demirören Medya'da çalışmıyor. Yine kulislerden edinilen bilgilere göre bu değişimin Buket Aydın ile ilgili olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buket Aydın Kanal D Haberler

500

Yorumlar (40)

Dürbünlü:

Buket haklı şimdi dağılın kavun kafalılar

107
4
yanıtYanıtla
Aslı:

AYNEN

yanıt17
yanıt2
Buket:

Danke schön

yanıt28
yanıt1
Yurtsever:

Eyyy İstanbullu dostlar ! lütfen ama lütfen sağduyulu ve vicdanlı bir karara imza atın. . 23 Haziranda sadece İstanbul için değil Vatan için oy vereceğinizi unutmayın. Çocuklarımızın geleceği, demokrasinin devamı, özgürlüğün anahtarı, adaletin terazisi, umudun ışığı, ekonominin gidişatı ellerinizde olacak. . sizlere güvenimiz sonsuz. Yurdun her köşesinden Selamlar, Saygılar. . .

32
3
yanıtYanıtla
Muhtelif:

Usta sizlere güvenim sonsuz derken, sen kimi temsil ederek böyle geniş bir kitleye hitap ettin, lütfen anlat bizde bilelim, he yok bilmiyorum diyorsan, artık bu dili bırakalım

yanıt1
yanıt5
..:

demokrasinin devamı, özgürlüğün anahtarı, adaletin terazisi, ekonominin gidişatı dediğine göre şu an başta olanlardan bahsetmesi imkansız. ne demokrasi var bunlarda, ne özgürlük anlayışı, ne adalet. yazık, umarım bu sefer insanlar takım taraftarı gibi davranmaz da, içinde bulunduğu fakirliğe kimin sebep olduğunu görüp değişime gider, değişimden korkmaz. kimse korkmasın değişmekten, ne kadar güzel olur bilmem ama şimdikinden güzel olacağı kesin. .

yanıt7
yanıt7
müslüman müteahhit:

bu buket kesin birine çaktırıyor, hiç bir özelliği yok, yoksa bunu niye çıkarıyolar.

22
5
yanıtYanıtla
Okan:

Al benden de o kadar:)

yanıt1
yanıt0
2121:

Hazır olalım yeni bir çirkefimiz yetişiyor.

23
3
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

AYNEN

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title